Wat geef jij je zoon of dochter dit jaar cadeau?

Wat koop je voor de vierde, achtste of tiende verjaardag van je eigen kind, of voor een ander kind? Wat past bij een kind van 8 jaar en wat past bij een jongen of meisje? Er zijn zat leuke cadeaus te vinden, maar wat is nu echt een leuk cadeau? In dit artikel laat ik je de leukste cadeaus van 2019 zien om te geven. Wat denk je van een leuke gadget, een stoere tas of iets voor in de tienerkamer?

Een leuke gadget als cadeau

1.      Programmeren

Het is goed voor je kind om op vroege leeftijd al om te leren gaan met gadgets. Zo heb je de voor wat jongere kinderen een spelsysteem. Je kind speelt hierbij met de iPad in plaats van erop. In het spel moet je een poppetje allerlei dingen laten doen door middel van codeerstenen die je kind kan vasthouden.

2.      Horloge

Voor die leeftijdscategorie vanaf 6 jaar is een horloge ook een leuke gadget. Vanaf 6 jaar kunnen de meeste kinderen dagdelen, dagen van de week, en maanden in de juiste volgorde opnoemen. Ook het klokkijken komt nu op gang.

3.      Smartwatch

Een andere leuke gadget is een Smartwatch. Een Smartwatch voorziet in veel voordelen op het gebied van amusement en veiligheid. Kinderen kunnen er een spelletje op spelen en worden gestimuleerd om meer te bewegen. Met de GPS-tracker kun je als ouder ook zien waar je kind zich bevindt.

Een stoere rugzak

Kinderen hebben een rugzak nodig om mee naar school te nemen. Een mooie, stoere rugzak is altijd leuk om te geven. Er zijn velen merken kinder rugzakken, zoals Engelpunt, Vans, Fjallräven Kanken en Adidas. Voor zowel meiden als jongens hebben deze merken leuke en stoere rugzakken.

Een leuk item voor in de tienerkamer

Hoe oud je kind ook is. Er is altijd wel iets leuks wat je kunt geven voor in de kinderkamer. Denk bijvoorbeeld aan een tv, een nieuw bureau, een laptop, een zitzak of een nieuw bed. Bij zitzak.nl hebben ze een groot assortiment aan zitzakken. Zo is er voor iedere kamer wel een geschikte zitzak. Je kunt er zelfs voor kiezen om de naam van je zoon of dochter te laten bedrukken op de zitzak.  

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën