stressvolle banen

Meest stressvolle banen

Ben je op zoek naar een beetje rust in je leven? Dan moet je vooral niet voor deze banen kiezen. Deze banen zijn erg stressvol en zorgen dus totaal niet voor de relaxstand die je juist wil. Natuurlijk moet je er juist voor kiezen als je zoekt voor een beetje uitdaging in je leven, maar geef wel op tijd aan wanneer je er klaar mee bent.

Pr-manager

Bij PR moet je nou eenmaal 24/7 beschikbaar zijn. Het is een stressvolle baan en je bent vaak bezig. het is een baan, waar je natuurlijk veel voldoening uit kunt halen, maar je werkt wel met strikte deadlines.

Eventcoördinator

Zo valt dus eventcoördinator er ook onder. Er staat veel druk op mensen die een evenement organiseren. Zeker op de dag zelf, je bent druk bezig met alles en hebt de dagen voor een evenement begint nul rust. Geen wonder dat het veel stress oplevert.

Politie- en brandweerman

Ja, deze banen zijn ook erg stressvol voor de mens. Je komt met deze banen in veel onverwachte situaties terecht die je van te voren nou eenmaal niet optimaal kunt voorbereiden… en ja, dat kan spannend en stressvol zijn. Uitgezonden militair personeel hoort daar natuurlijk ook bij, en geloof me, dat levert ook stress op voor familie en vrienden.

Anderen

Enkele andere beroepen die er nog bij komen zijn piloot, krantenjournalist, bedrijfsmanager, taxichauffeur en broadcaster.

Denk bij een beroep aan je toekomst en wat je wil bereiken, ga zo hard als je zelf wil. Maar wanneer het niet goed gaat, trek dan wel op tijd aan de rem!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën