cadeau's verjaardag

De leukste cadeaus voor je verjaardag

In de tijd dat je niet jarig bent, zijn er altijd tien miljoen dingen die je kunt bedenken die je wel wil voor je verjaardag. Behalve als je echt jarig bent, dan weet je ineens niets meer te vragen. Tijd dus om een aantal dingen op een lijstje te zetten die je altijd kunt vragen!

Goeie parfum

Parfum is redelijk prijzig en vaak niet iets waar je zo even al je geld aan uitgeeft. Een goed idee dus om aan je vriendinnengroep te vragen! Het is altijd fijn om even een nieuw parfum in te slaan, en wat beter om super te ruiken op je verjaardag?

Boeken, dvd’s en bordspellen

Altijd leuk om in huis te hebben, vooral bordspellen. Vaak zie je een spel en denk je, deze moet ik echt kopen! Maar altijd vergeet je het, of denk je, ach, ik speel het toch niet zo vaak. Juist een goed idee om het te vragen voor je verjaardag. En kan je meteen je vrienden uitnodigen om een keer te komen spelen!

Bonnen

Ben je aan het sparen voor bijvoorbeeld een nieuw interieur? Vraag dan bijvoorbeeld een bon van de intratuin of de Ikea. Altijd handig, en je kan er altijd iets leuks vinden. Is het niet voor nu om gelijk uit te geven, dan vast wel over een paar maanden.

Reischeque

Heb je een grote vriendengroep of krijg je een groot cadeau? Kies voor een reischeque. Dan kun je lekker op vakantie en kost het een stuk minder geld. Een enorm leuk cadeau en het je houdt er geweldige herinneringen van over.

Heeft dit toch niet geholpen voor de inspiratie voor jouw verjaardag? Schrijf dan het gehele jaar gewoon ideeën op in je notities. Misschien staat er dan wat leuks tussen!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën