Seksspeeltjes die aan te raden zijn

Veel mensen vinden het leuk om plezier te hebben in de slaapkamer. Als je het hebben van seks nog wat spannender voor jezelf of samen met je partner wilt maken, kan het een goede optie zijn om te beginnen aan seksspeeltjes. Seksspeeltjes zijn er in veel verschillende vormen en maten te vinden. Daarom kan het soms lastig zijn om te weten waar je moet beginnen. Doordat er veel mogelijkheden zijn, is het namelijk niet altijd even makkelijk om te weten welke speeltjes verstandig zijn om mee te beginnen en welke je beter even mee kunt wachten.

Speeltjes voor mannen

Als je het hebt over speeltjes, denk je in de meeste gevallen eerst aan vrouwen. Echter zijn er ook een aantal speeltjes voor mannen. Deze speeltjes kunnen het hebben van seks voor mannen een stuk prettiger maken of ervoor zorgen dat ze het langer vol kunnen houden in de slaapkamer. Vaak is het voor mannen een goede optie om voor een cockring te gaan. Dit is een ring die de penis langer stijf kan houden. Dit zorgt ervoor dat je minder snel klaarkomt en een grotere erectie krijgt.

Een cockring is in veel vormen en maten te vinden. Zo is het mogelijk om een basis cockring te vinden, maar het is ook mogelijk om een aantal functies hierbij te krijgen. Zo is het bijvoorbeeld ook mogelijk om te gaan voor een vibrerende cockring. Dit kan voor de man en de vrouw extra genot brengen. Hierdoor is het voor de man namelijk mogelijk om tijdens het penetreren van de vrouw extra genot op te wekken.

Speeltjes voor vrouwen

De meeste mensen denken bij seksspeeltjes direct aan speeltjes voor vrouwen. Er zijn enorm veel speeltjes voor vrouwen te vinden. Hierbij moet je denken aan dingen zoals een dildo of een vibrator. Beide kunnen leuk zijn om gebruik van te maken. Voor een vrouw is een vibrator een hele andere manier om van seks te genieten.

De trillingen van een vibrator maken het voor een vrouw heel makkelijk om klaar te komen. Verder is dit voor de meeste vrouwen erg prettig om gebruik van te maken. Als je het hebt over vibrators zijn deze ook in verschillende vormen en maten te vinden. Daarom kan het handig zijn om een beetje rustig te beginnen en een vibrator te ontdekken. Hierna is het mogelijk om voor één van de grotere modellen te gaan.

Genot voor beide

Het leuke aan speeltjes is dat deze voor genot van man en vrouw kunnen zorgen. Als een man en een vrouw seks hebben, is het mogelijk om de ervaring met seksspeeltjes nog wat leuker te maken. Dit komt omdat dit nog meer genot op kan wekken. Door gebruik te maken van seksspeeltjes is het namelijk mogelijk om orgasmes te versterken en de seks zelf fijner te maken. Echter ligt het per persoon verschillend hoe een speeltje aanvoelt. Daarom kan het van tevoren handig zijn om uit te testen wat je fijn vindt en wat je liever niet hebt tijdens de seks. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën