stoppen met roken

Waarom je zou moeten stoppen met roken

Iedereen geniet wel eens van die sigaret in de ene hand, en het glas wijn in de andere hand. Maar waarom moet die sigaret daar eigenlijk bij? Wil jij graag stoppen, maar weet je eigenlijk niet hoe je het best kunt stoppen?

Download de app

Er zijn meerdere apps waarmee je kunt stoppen met roken. Deze apps houden bij hoeveel geld je bespaart, hoeveel sigaretten je niet hebt gerookt en hoe je gezondheid aan het verbeteren is. Ze helpen je enorm en geven je extra motivatie om niet meer te beginnen met roken.

Conditie

Je conditie verbetert enorm, ook heb je weer meer zuurstof in je bloed dus krijg je meer energie van het niet roken. Binnen drie dagen kun je al merken dat je een betere conditie hebt.

Geld

Het bespaart zoveel geld, stel je al eens voor, je rookt elke dag een pakje van 6,50 weg. Dat is al 45,50 per week en zelfs 182 euro per maand! 182 euro per maand is op jaarbasis 2184 euro, dat betekent gewoon een leuke vakantie. Dat heb je er wel voor over toch?

Mooiere huid

Je huid gaat meer stralen, en je ziet er gezonder uit. De grauwe kleur uit je huid verdwijnt en de rimpels en plooien blijven (voorlopig) weg. Hoe geweldig klinkt dit?

Mond

Je adem wordt beter en je tanden zien er beter uit. Je tandvlees zal minder snel ontstoken zijn en ze zullen niet zo snel geel kleuren, als dat je eerst had. Ook zal je adem een stuk frisser zijn en zal je (kleding) minder stinken naar rook.

Ik hoor alleen maar voordelen wanneer we het hebben over stoppen met roken, doe jij mee?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën