3X leuke en betaalbare woontrends

3X leuke en betaalbare woontrends

De trends veranderen constant en het is erg leuk om hierin mee te gaan. Gelukkig hoeft een trendy interieur niet duur te zijn, want wij hebben een aantal leuke trends en tips verzameld waarmee je goedkoop wonen hartstikke trendy kunt maken.

Casual art

Altijd al afgevraagd hoe je een schilderij ophangen zonder boren? Zet het lijstje of het schilderij simpelweg boven op een kastje en laat het tegen de muur leunen. Dit geeft een superleuk effect. Als het een erg groot schilderij is kun je deze op de grond zetten. Zet er een leuke grote plant naast en je hebt een gelaagd stukje decoratie met kunst en groen. Ook een lijstje op de kast kun je helemaal afmaken met wat andere leuke accessoires er omheen. Dit geeft een hele casual en gezellige sfeer aan de ruimte. Het ziet er goed gestyled uit zonder dat het er uit ziet alsof je te hard je best hebt gedaan.

Ronde vormen

Een andere leuke trend waar je gemakkelijk op een budget vriendelijke manier in mee kunt gaan is de trend van ronde vormen. Dit kun je doen door meer ronde accessoires toe te voegen zoals ronde kussentjes, maar je kunt het ook iets groter aanpakken en je eetkamer stoelen vervangen door een rondere variant of zelfs een ronde eettafel. Dit is een makkelijke trend om op een budget te gebruiken omdat het alleen maar rond hoeft te zijn, verder mag het elk voorwerp zijn wat binnen jouw budget past.

Contrast

Die zwart stalen deuren die je overal terug ziet komen zijn hier ook een voorbeeld van. Contrast is een mooie trend op dit moment, maar eigenlijk is het een tijdloos concept. Het gaat simpelweg om het combineren van kleuren die zoveel van elkaar afwijken dat ze er meer door gaan knallen. Dit is een enorm veelzijdig concept wat bij elke woonstijl toegepast kan worden. Wederom kun je dit toevoegen met kleine goedkope aanpassingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën