4 ideeën voor het Transformeren van je Tuinhuis

Staat er een tuinhuis in de tuin zonder bestemmingsplan? Dan hebben wij een paar ideeën voor jou in petto. Normaal gesproken is een tuinhuis de plek waar je al je tuingereedschap en dergelijke opbergt. Maar wat als jij alles al in de garage hebt staan, dan heb je duidelijk een plek over. Het is zonde om een tuinhuis te verwijderen, daarom hebben wij 4 ideeën voor jou op een rijtje gezet die kan doen met je tuinhuis. Voor welke ga jij?

1.Een kantoor

Heb jij een plek nodig waar jij rustig kan werken? Dan is een tuinkantoor het idee voor jou. Transformeer je tuinhuis om tot kantoor en jij hebt elke ochtend al een kleine wandeling in de buitenlucht te pakken. Door een kantoor niet in je huis, maar naast je huis te hebben, heb je toch het gevoel van afscheiding. Zo zal je minder snel een wasje gaan draaien (zeker als het regent) en is de drempel voor je kinderen net iets hoger om je lastig te vallen. Op deze manier houd je meer tijd over om te werken.

2.Gastenverblijf

Wanneer jij geen extra slaapkamer over hebt voor logees, is het een leuk om een heus gastenverblijf te realiseren. Groot hoeft je tuinhuis hier niet voor te zijn, zolang er maar een een- of tweepersoons bed in past. Dit tuinhuis kan je helemaal naar wens invullen, maar het is wel belangrijk om te isoleren. Je wilt natuurlijk niet dat je gasten kou vatten. Decoreer het zoals jij wilt met mooie meubels en verlichting van bijvoorbeeld  It’s about RoMi en Ztahl en je gastenverblijf is klaar.

3.Bar

Houd jij wel een alcoholische versnapering op zijn tijd? Dan is het een tof idee om een bar te bouwen in je tuinhuis. Het is een jongensdroom, maar menig vrouw kan een kroeg in haar tuin ook zeker op prijs stellen. Een tapje en een koelkast voor de wijn is in principe al genoeg. Maar je kan uitpakken door zelf een bar te bouwen of er een te kopen en die te plaatsen. Hang wat stoere accessoires op, regel de juiste glazen en barkrukken en je bar is geopend. Je kan zelfs een openingsfeest organiseren voor je vrienden. Vinden ze vast gezellig.

4.Bioscoop

Als jij dol op films bent, kan je in je kleine tuin huis een knusse thuisbioscoop maken. En met thuisbioscoop bedoelen we natuurlijk: buitenbioscoop. Voordat je begint met het maken van je tuin bioscoop, moet je ervoor zorgen dat je tuinhuis goed geïsoleerd is. Je moet niet hebben dat je bioscoop apparatuur door de kou of regen verwoest wordt. De tweede stap is het inrichten van je bioscoopje. Wil je een grote tv of een beamer met projectiescherm? Het is allemaal aan jou.

 

Weet jij al wat jij van je tuinhuis gaat maken?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën