De 5 beste kapsels voor heren in 2022

Zoek jij inspiratie voor een nieuw kapsel? In dit artikel vind je dé trends van 2022 en ze zijn om te smullen! Nu we eindelijk weer trendy over straat kunnen, wil jij natuurlijk niets liever dan er op je best uitzien. Dat gaat je zeker lukken met één van deze 5 topkapsels. Of je nu gek bent op je lange wilde lokken of juist houdt van een zacht en kort kapsel: er zit voor iedere smaak wel iets tussen. Dus maak die afspraak bij jouw favoriete kapsalon in Utrecht en ga voor een stijlvolle nieuwe look. 

 

De man bun á la 2022 

Zullen we de man bun ooit in ons leven zat worden? Voorlopig nog niet! Toch zien we in 2022 liever een iets andere man bun dan in de voorgaande jaren het geval was. Wat in 2022 namelijk echt hot is, is de lage man bun: een knotje laag in de nek. Heb jij van die wapperende lange haren? Met een low man bun ben jij in 2022 helemaal de man. 

 

Fade haircut 

Wat we in 2022 ook helemaal leuk vinden is een fade haircut. Voor deze artistieke look, kun je terecht bij de betere herenkapper Utrecht. Dit is namelijk een heel speciaal staaltje haarkunst. Met een fade haircut lopen de geschoren zijkanten van het haar in een subtiele flow over naar steeds langer wordend haar. Zo krijg je dus een soort ombre effect, maar dan voor echte mannen. 

 

Buzz cut 

Ben jij een echte stoere man? Dan past er natuurlijk niets beter bij jouw imago dan gemillimeterd haar. Een gewaagde look die niet iedere man kan hebben, maar als het je staat dan ziet het er vaak wel heel imponerend uit. Een voordeel van deze look is dat je hem zelf kan onderhouden. Wil je jouw kapsel echt afmaken? Dan geeft een subtiel lengteverschil een mooie finishing touch. 

 

Crew cut 

Een crew cut is geschikt voor mannen die echt houden van de puntjes op de i. Een super gestylede look, die tegelijk stoer en verzorgd is. Bij een crew cut zijn de zijkanten van het haar opgeschoren, terwijl het langere haar bovenop het hoofd recht overeind staat. Er zal wel gel of styling clay aan te pas moeten komen, maar dan heb jij ook echt dé look van 2022. Je kunt kiezen voor de strak gestylede variant of de wat wildere variant, die tevens een gevoel van nonchalance meegeeft. 

 

Hard line undercut

Een hard line undercut is een zeer trendy kapsel in 2022 dat toch ook een klassiek randje heeft. Met dat randje bedoelen we letterlijk een randje, want bij een hard line undercut zien we een scherpe lijn tussen de opgeschoren zijkanten en de langere bovenkant van het kapsel. Het lijntje geeft het geheel een uitgedachte uitstraling mee, wat goed past bij de man die gaat voor perfectie. Ben jij die succesvolle man die niets aan het toeval overlaat? Dan is de hard line undercut jouw haarstijl voor het jaar 2022. 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën