De irritantste telefoondefecten

We zijn natuurlijk allemaal ontzettend blij met de ontwikkelingen op het gebied van smartphones. Je ziet dat de techniek in razend tempo verbeterd en dat ze steeds fijner werken. Helaas brengt dit ook weer een hoop extra irritaties met zich mee in de vorm van defecten. Onderstaande irritantste defecten en wat je ertegen kan doen.

Gebarsten scherm

Een gebarsten scherm kan tot veel irritatie leiden. Je kan niet meer goed zien wat er op je scherm afspeelt, het is gevaarlijk voor je vingers en het is gewoon niet zo mooi. Dit kan je uiteraard proberen te voorkomen met een screen protector of een goed hoesje. Toch is dit ook niet 100% dekkend. Mocht het dus toch nog gebeuren dat je scherm kapot gaat, dan zijn er nog talloze winkels die een telefoon scherm reparatie aanbieden. Doe hier wel altijd goed vooronderzoek, het is van belang dat dit goed gebeurt.

Slechte batterij

Een snel leeglopende batterij is nog zo’n super irritant defect. Zeker wanneer je niet de hele dag kan overbruggen en tussendoor je telefoon moet opladen. Wanneer je thuis bent of op je werk bent is dit in principe geen probleem: in dat geval is er namelijk vaak een oplader in de buurt. Echter, wanneer je op vakantie bent of een dagje weg gaat, zou het zomaar zo kunnen zijn dat je niet de hele dag haalt. Om dit te voorkomen is het het beste om je telefoon niet te koud of te warm te laten worden en om hem altijd tot 100% op te laden en pas bij een laag percentage opnieuw aan de stekker te hangen. Op Fixsupport.nl vind je tarieven voor wanneer je toch besluit om je batterij te vervangen.

Trage software

Een slechte batterij kan ook zorgen voor trage software. Toch kan dit ook andere oorzaken hebben, zoals te veel bestanden op je telefoon of het open laten staan van te veel apps. Probeer altijd eerst bij jezelf na te gaan of je dingen kan doen om de snelheid van je telefoon te verbeteren. Zo niet, dan kan het zomaar een dieper gelegen probleem zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën