vrouwen films

De leukste vrouwenfilms op een rijtje

Soms weten we gewoon even niet meer welke film we moeten kijken omdat voor ons gevoel we ze allemaal al wel honderd keer hebben gezien. Daarom hebben we even deze films onder elkaar gezien voor als je met je vriendin een marathon doet. Deze kan je dan zeker weten niet overslaan. Pak de fles wijn en de popcorn en genieten maar!

Mean Girls

We beginnen met een klassieker. Mean Girls komt uit 2004 en is een typische meidenfilm. Cady, opgegroeid in Afrika, verhuist naar een nieuwe school, en daar wordt ze onder druk gezet door de populaire meiden. Ze heeft geen idee hoe het werkt op high school, en daar wordt natuurlijk flink gebruik van gemaakt (PS: voor de echte diehards is er ook een deel 2)

The Princess Diairies

Mia zit op de middelbare school en komt erachter dat ze kroonprinses van Genovië is. Ze gaat door een heel rollercoaster heen en moet beslissen of ze wel echt prinses wordt. In deze film zie je een doodnormaal meisje veranderen in een prinses. Een aanrader: kijk deel 1 en 2 te gelijk.

 

Legally Blonde

Hier weer een film met twee delen, die je absoluut allebei te gelijk zou moeten zien. Een Hollywood meisje die voor een jongen naar Harvard gaat? Dat willen we allemaal wel zien toch. Een echte chickflick, maar zeker de moeite waard om te zien. Kijk hier ook deel 1 en 2 samen!

Twilight

Ben je toe aan een marathon film kijken, denk dan aan Twilight. Een echte vrouwenfilm die je zo 8 uur lang kunt kijken. Knappe mannen included!

She’s the Man

Een film met Amanda Bynes. Waarschijnlijk de beste waar zij ooit in heeft gespeeld. Een grappige, leuke en  nooit saaie film. En we kunnen kijken naar Channing Tatum. Dan is het duidelijk toch?

Hier kun je een leuke marathon mee houden, pak de popcorn en heel veel kijkplezier! Voor meer leuke tips kijk je op vrouwenstijl.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën