De populairste trend, het nemen van een piercing!

Het nemen van een piercing is de afgelopen jaren ontzettend populair geworden. Een piercing in het oor, zonder dat je de oorlel meerekent, staat in de top drie van de populairste piercings met 13%. In dit artikel lees je over de drie populairste oorpiercings op dit moment. 

Een helix piercing

Dit is een van de meest gekozen oorpiercing. Deze piercing bevindt zich in de bovenste rand van de oorschelp. De piercing gaat daar door het kraakbeen heen en dit wordt dan een helix genoemd. Je kunt veel variëren met deze piercing, een hangertje, staafje of knopje het kan allemaal, kies vooral wat bij je past. 

Een traguspiercing 

De tragus is het mini stukje kraakbeen dat precies voor de gehoorgang zit. Het is een excentrieke plek om een piercing te laten zetten. Voor een eerste piercing is een mooie tragus piercing ook een goede aanrader, het is ten eerste niet zo groot en gelijk in het zicht en daarnaast zitten er niet veel zenuwen in de tragus waardoor het veelal als niet pijnlijk wordt ervaren. Een echte aanrader dus en een mooi detail qua versiering in je oor!

Een conch piercing

Dit is een piercing die in twee varianten bestaat:

  1. Inner conch, ofwel de binnenste conch: hiermee wordt ongeveer het midden van je oor bedoeld.
  2. Outer conch, ofwel de buitenste conch: deze dit wat hoger is je oor. Hij heeft wat weg van een helix piercing en wordt daarom ook wel een lagere helix piercing genoemd. 

Ook met een leuke conch piercing kun je absoluut veel variëren. Er zijn genoeg aanbieders op het internet waarbij je je piercings kunt halen. Google er vooral lekker op los!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën