Met deze meubels neem je het vakantiegevoel mee naar jouw werkplek

Mangohout is een prachtig en duurzaam materiaal dat niet alleen in de privésfeer, maar ook op kantoor steeds populairder wordt. Of je nu een aangename omgeving wilt creëren op kantoor of juist een rustige werkplek thuis, een bureau, een Deens ovaal tafel of een van de vele andere mangohouten meubels, bieden de perfecte combinatie van stijl en functionaliteit. Laat je inspireren door de schoonheid van mangohout en ontdek hoe deze bijzondere houtsoort jouw kantoor of thuiswerkplek naar een hoger niveau kan tillen.

Bekend van televisie

Als je programma’s als De Grote Tuinverbouwing en VTWonen volgt is de mangohouttrend je vast niet ontgaan. Mangohout is anders dan andere houtsoorten, mede door zijn robuuste uiterlijk en warme tint. De warme tint heeft het te danken aan zijn tropische karakter. Een mangoboom gedijt namelijk alleen in een tropisch klimaat, zoals je dat bijvoorbeeld in India vindt. In een koud kikkerlandje, zoals Nederland, zal je de boom dan ook niet tegenkomen. Het tropische karakter zie je terug in het hout, waardoor mangohouten meubels van nature een warme, sfeervolle uitstraling hebben. Warm en sfeervol zijn meestal dingen die in een kantoor of thuiswerkplek juist ontbreken en dus is bijvoorbeeld een mangohouten bureau een waardevolle toevoeging aan deze ruimtes. Je neemt als het ware het vakantiegevoel mee naar kantoor.

Inspirerende werkomgeving

Het warme, sfeervolle gevoel op kantoor zorgt er vervolgens indirect voor dat werknemers zich meer thuis voelen en daardoor iedere dag weer ontspannen hun werkdag ingaan. Tevens kan een brainstormsessie of klantmeeting als vernieuwend worden ervaren, omdat de typische kantoorsfeer eraf wordt gehaald en plaats maakt voor een wat informelere sfeer. De natuurlijke textuur en kleurvariaties van mangohout geven elk meubelstuk een uniek karakter, waardoor het kantoor een sfeer van authenticiteit en originaliteit krijgt. Ook dit draagt bij aan een creatieve en inspirerende werkomgeving waarin medewerkers zich prettig voelen.

Divers assortiment

Kortom: waarom zou je niet voor mangohout op de werkvloer gaan? Wij van Vrouwentotaal zien alleen de voordelen ervan. Online vind je een uitgebreid aanbod aan mangohouten meubels, waar je naast bureaus en (vergader)tafels, bijvoorbeeld ook een salontafel van mangohout in het zwart vindt. Handig, wanneer je nog iets zoekt voor in de koffiehoek.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën