Slimme tips voor het vinden van een serieuze relatie

Het vinden van een langdurige en vaste relatie kan soms lastig. Zeker wanneer je niet meer ieder weekend in de kroeg te vinden bent en het lijkt alsof iedereen in je directe omgeving al gesetteld is, gaat trouwen of gezinsuitbreiding geniet. Toch zijn er diverse manieren om een serieuze relatie te vinden die past binnen jouw behoeften en wensen en die dezelfde levensdoelen heeft als die jij hebt. Zo kan je je inschrijven via online datingssites of kan je gebruik maken van relatiebemiddeling. Daar waar je bij online datingssites nooit weet wie er op je advertenties reageren, zal er bij relatiebemiddeling direct sprake zijn van contact tussen jouw bemiddelaar en eventuele kandidaten. Zo weet je zeker dat je alleen gekoppeld gaat worden aan personen met dezelfde interesses, doelen en verwachtingen.

De beste tip: kies voor relatiebemiddeling

Er zijn veel verschillende soorten bureaus die zich specialiseren in relatiebemiddeling. Zo heb je bureaus specifiek gericht op ouderen, gericht op hoogopgeleiden of gericht op mensen die op zoek zijn naar een relatie met personen van hetzelfde geslacht. De bemiddelingsbureaus hebben ongeveer dezelfde werkwijze welke begint met een uitgebreide intake. Tijdens dit intakegesprek krijg je een persoonlijke consultant toegewezen die je zal helpen om een serieuze relatie te vinden. In het eerste gesprek zal je elkaar goed leren kennen en krijgt de consultant een beeld van jou als persoon, je levensdoelen en wat je zoekt in een relatie. Na dit intakegesprek zal de consultant op zoek gaan naar geschikte kandidaten die aan jou voorgesteld zullen worden. Wanneer er kandidaten gevonden zijn zal je zelf op date gaan. Na deze dates wordt er uitvoerig geëvalueerd zodat, wanneer er nog geen geschikte relatie gevonden is, de criteria kunnen worden bijgesteld. De kans op succes met relatiebemiddeling is groot, omdat een persoonlijke aanpak centraal staat.

Andere tips voor het vinden van een serieuze relatie

Naast relatiebemiddeling zijn er natuurlijk nog tal van opties die de kans op een serieuze relatie vergroten. Zo kan je deelnemen aan vakanties of stedentrips speciaal voor singels of kan je deelnemen aan verschillende speeddatesessies. De kans op succes is echter kleiner dan bij relatiebemiddeling en dat heeft vooral te maken met het feit dat je vooraf niet gekoppeld wordt aan personen met dezelfde interesses. Het voordeel is natuurlijk wel dat je vooraf niet in hokjes gaat denken maar open staat voor iedereen die op je pad komt. Hierdoor kunnen soms verrassende relaties ontstaan waar je vooraf niet aan had gedacht.

Ben je dus op zoek naar een serieuze relatie die lange tijd stand zal houden? Kijk dan eens naar de vele opties die er zijn om mensen te ontmoeten. Denk bijvoorbeeld aan deelname aan sportactiviteiten in je buurt, speeddatesessies of ga eens op stedentrip met een groep singels. Hierdoor leer je al snel verschillende mensen kennen waar je wellicht een klik mee hebt. Lukt dit allemaal niet? Kijk dan zeker eens naar de voordelen die relatiebemiddeling je biedt. Met relatiebemiddeling heb je de hoogste kans op succes door de persoonlijke aanpak die bemiddelingsbureaus hanteren. Zo vind je al snel de partner die past bij jouw behoeften.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën