zwart-wit schilderij

Tips om van je muur een galerie te maken.

Wil je jouw woonkamer eens veranderen of kom je net in een nieuwe woning te wonen? Ga je de muren voorzien van een leuk kleurtje? Of kies je voor neutraal wit? Afhankelijk van je bestaande of nieuwe meubels, kan hierbij een prachtige schilderij de woon of zelfs slaapkamer helemaal afmaken. Een sfeervolle muur, die bij binnenkomst gezien mag worden.

Tijdloos en sfeervol

De zwart wit schilderijen van Schilderijnshop komen het best tot zijn recht in een kleurrijke of moderne, strakke ruimte. Uiteraard is ook het design van een schilderij bepalend, het moet natuurlijk wel bij jouw interieur aansluiten. Van een dierenprint, meerluik of abstracte schilderij, in zwart-wit kan het allemaal. Deze kleuren zorgen voor rust en eenvoud, zodat het niet te druk word in combinatie met de rest van de kamer meubels en wanden.

Een blikvanger

In ieder interieur past een schilderij, zeker zwart-wit. Deze kleuren zijn tijdloos en niet gebonden aan de mode kleuren van een bepaald jaar. Je kan het schilderij met het ophangsysteem goed aan de muur bevestigen en vanaf dat moment kan jij gaan genieten van je ‘eyecather’ aan de muur.

Is zwart-wit niet helemaal jou ding? Geen probleem, bij schilderijenshop zijn er vele kunstwerken in vrolijke kleuren die jou woonkamer voorzien van kleur, sfeer en details. Het trekt de aandacht, in welke ruimte jij maar wilt.

Extra tip: wil je iets extra’s doen met je muur aanrichting? Wissel dan een schilderij af met kleinere fotolijsten. Zo krijgt het een persoonlijk tintje en heb je veel om naar te kijken. Afwisseling van kunst en je dierbaren, kan een wand heel uniek, speciaal en origineel maken. Je ziet het namelijk niet vaak, des al niet te min is het een echte aanrader.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën