Zomervakantie

Met de zomer voor de deur kan iedereen niet wachten op de vakantie en leuke activiteiten om met vrienden of familie te doen. Mensen gaan meestal wandelen of kamperen of gaan naar het strand. Maar de zon is niet erg vriendelijk in de zomer, als u te veel tijd onder de zon doorbrengt, kunt u een zonnesteek of vermoeidheid krijgen. Om dit te voorkomen, kunt u zonnebrand SPF 30 aanbrengen op uw lichaamsdelen, vooral op uw gezicht en hals. Draag ook altijd een hoed of iets dergelijks om uw huid te beschermen tegen de hitte en Uv-straling, die huidirritatie kunnen veroorzaken.

Zal een zonnebrandcrème echt helpen?

Er zijn veel soorten zonnebrandcrème die u kunt krijgen om uzelf te beschermen tegen de hitte van de zon. De zonnebrandcrème die u zoekt is degene met een SPF van minimaal 30. U vindt het op veel onlinewebsites, waaronder de Australian Gold. SPF is een chemische stof die uw huid helpt te beschermen tegen UVA- en UVB-stralen. Een zonnebrandcrème met SPF 30 beschermt u tegen 96% van de Uv-straling. Zonnebrandcrème kan echter slijten en u moet af en toe opnieuw zonnebrandcrème op uw huid aanbrengen om uw huid te beschermen tegen de hitte en Uv-straling.

Wat te doen als u geen zonnebrandcrème heeft?

Hoewel het hebben van een zonnebrandcrème in de zomer een must is, zullen er toch momenten zijn dat u vergeet om het mee te nemen of om een ​​andere reden. U kunt uw huid nog steeds beschermen tegen de zon door je huid elke 20-30 minuten te hydrateren en u kunt een zonnehoed dragen om eventuele warmte van de zon af te weren. Het laagje water op uw huid van de vocht inbrengende crème kan de UV- en warmtestraling een tijdje blokkeren, het is misschien niet 96% zoals een zonnebrandcrème, maar het is beter dan door te gaan met een droge huid en een laaiende hitte van de zon direct naar uw huid.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën