10 redenen waarom we van Bobux schoenen houden

Het vinden van een perfect paar schoenen voor je kinderen die goed passen, kan soms voelen als een Assepoester-verhaal. Sommige passen niet goed om hun voetjes, sommige zijn te moeilijk om op te staan ​​en sommige ondersteunen gewoon de voetontwikkeling niet. En dan anderen – nou, ze zijn meer de lelijke zussen van de schoenenwereld. Gelukkig hebben we een bedrijf gevonden dat al deze problemen oplost. Dit is het bedrijf Bobux. Bobux is een schoenenmerk uit Nieuw-Zeeland. Hier zijn 10 redenen waarom we dol zijn op dit schoenenmerk.

  1. Gemaakt door ouders voor ouders

Ze zijn door ouders voor ouders en kinderen. Ja, dit merk is bedacht toen oprichters Chris en Colleen Bennett op zoek waren naar een perfect paar schoenen voor hun pas wandelende dochter en ontdekten dat er geen schoenen waren die goed waren voor de voetontwikkeling van de baby. Dus nam Chris zijn garage en de rest, zoals ze zeggen, is geschiedenis …

  1. Ze hebben zachte zolen ontworpen

Ja, die schoenen met de dunne laag suede als zool die veel voetbeweging mogelijk maakt voor kleine cruisers en eerste wandelaars. Bobux begon de trend in 1991. Ze waren het eerste paar schoenen met een zachte zool dat uit de garage van Chris kwam!

  1. Er zijn drie stappen schoenen ontworpen om kleine voeten te ondersteunen

Of ze nu cruisen, peuteren of rennen en springen, er zijn schoenen voor iedereen.

De Bobux Step Up-reeks is ontworpen voor kinderen die uit zachte zolen zijn gegroeid en de eerste kleine stapjes beheersen. Deze schoenen zijn gemaakt voor kinderen vanaf 9 maanden tot 2 jaar, afhankelijk van hun ontwikkeling.

Bobux l-Walks zijn speciaal ontworpen voor wanneer uw kind van baby naar peutertraject gaat en vol zelfvertrouwen loopt. Deze reeks schoenen ondersteunt de veranderingen die in deze fase in de vorm van de voet plaatsvinden om een ​​gezonde voetontwikkeling te bevorderen.

Het KID + -bereik van Bobux is voor kleine zelfverzekerde wandelaars die die peuters onder de knie hebben en klaar zijn om te rennen, springen, overslaan en alles daartussenin.

  1. Ze produceren een zeer kwaliteitsvol materiaal

Dat klopt, dit merk maakt niet alleen mooie schoenen. Ze werken samen met voetgezondheidsexperts om ervoor te zorgen dat de Bobux schoenen altijd kleine voetjes ondersteunen. Bobux is ook partnerships aangegaan met gerespecteerde universiteiten om ook meer te weten te komen over voetgezondheid!

  1. Ze ontwerpen schoenen voor alle fases

Een kleine cruiser houdt van hun Bobux-laarzen of -trainers, die perfect werken voor hun kleine voetjes. Het is geweldig nieuws. Bobux maakt dezelfde stijlen in step-ups, I-Walks en KID + en elk heeft technologie die elke fase van hun voetontwikkeling ondersteunt. Grijp nieuwe kleuren, geef ze door aan broers of zussen of bewaar ze gewoon als aandenkens van hun eerste, tweede en derde paar schoenen …

  1. Dit zijn schoenen met stijl

Of je nu van de klassieke look, coole trainer of balletpomp houdt, Bobux heeft een stijl voor iedereen..

  1. Ze gebruiken alleen kwaliteitsstoffen

Of het nu gaat om leer voor ademend vermogen, Merrino binnenzakken om vocht en voetgeur op afstand te houden, of polyester voor flex en om slijtage te weerstaan, dit merk heeft het allemaal.

  1. Ze maken het leven gemakkelijker voor ouders

Van brede opening en verstelbare klittenbandsluitingen en treklipjes, deze schoenen zijn geweldig voor kleintjes om aan te trekken. Geweldig voor hen om onafhankelijkheid te leren en ze een ‘volwassen’ te laten voelen en een baan minder voor u. Ze hebben ook gevoerde hielen, wat betekent dat ze geen pijnlijke voeten hebben. Bonus!

  1. Ze worden ontworpen en getest voor echte kinderen

Bobux gebruikte echte kinderen om de voetzolen te ontwerpen en om ervoor te zorgen dat hun schoenen geschikt zijn voor kleine voetjes. Dit verschilt van sommige andere merken die vanaf volwassen maten meten wanneer ze hun schoenen maken.

  1. Een geschikte zool voor iedere levensfase

We houden ervan hoe de zolen van Bobux groeien met elke fase van je kleintje, van step-up zolen die de flex en ondersteuning bieden voor groeiende voeten, tot hardere, antislipzolen tijdens het groeien. Oh, en sommige bereiken dit seizoen hebben ook glitterzolen … ja, glitter … wauw.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën