3 manieren om je high tea nog leuker te maken

Een high tea is de perfecte manier om iets te vieren. Je voelt je even speciaal en het je kan jezelf of anderen verwennen met lekkernijen. Hieronder bespreek ik wat heerlijke en leuke ideeën voor jouw volgende high tea, zoals hakhoning kopen. Ook inspireer ik je met thema ideeën. Als jij denkt om je volgende bezoek bij je vrienden te veranderen in een high tea, of als jij iets te vieren hebt, lees dan verder…

 

1.   Lekkernijen

Verschillende theetjes kopen en snacks is je waarschijnlijk ook wel binnen geschoten. Maar het is extra leuk als je het net wat anders maakt. Je kan bijvoorbeeld in plaats van theezakjes, losse thee aanschaffen en dat in bakjes serveren. Dan kunnen mensen zelfs nog 2 verschillende theetjes met elkaar mengen. Ook zou je in plaats van suiker hakhoning kunnen serveren, dat wordt namelijk geleverd in brokjes, die je dan in je thee kan laten smelten. Ook kunnen ze daar verschillende kruiden aan toevoegen, voor wat extra smaak.

 

2.   Thema’s

Natuurlijk is het extra leuk als je van je high tea een thema feestje maakt. Een bekend en geliefd thema is bijvoorbeeld Alice in wonderland. Maar als je een bepaalde verjaardag te vieren hebt, kan je het aanpassen aan die persoon. Maak het thema persoonlijk door bijvoorbeeld de lievelingskleur als thema te maken, of het sterrenbeeld. Ook kan je als thema een seizoen nemen, of een kledingstijl.

 

3.   Decoratie

Niet alleen zijn de hapjes belangrijk, maar het is ook heel leuk als je wat extra aandacht besteed aan de decoratie. Je kan online hartstikke veel ideeën vinden, ook op thema’s gericht. Je kan dingen zelf maken, of laten maken. Ook kan je bij een kringloop heel veel leuk servies kopen als je echt even uit wil pakken.

 

Als je dit allemaal veel gedoe vindt, kun je natuurlijk ook gewoon een high tea boeken bij een restaurant of café.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën