Trend van glas, voor in de keuken

Trend van glas, voor in de keuken

Glas is een materiaal waarmee je verschillende kanten mee kan opgaan. Buiten het feit dat je het waarschijnlijk voor je ramen gebruikt, je glazen waar je uit drinkt en de douchecabine die je hebt zijn er nog heel veel andere dingen dat je met glas kan doen in je woning. Op het moment is de glazen achterwand keuken helemaal in. Voorheen was dit eigenlijk alleen achter het fornuis tegen de vetdruppels omdat het gemakkelijk schoon te maken is. Maar dit is nu verleden tijd, als je een mooie en moderne keuken wilt die gemakkelijk schoon te maken is, kan je dus voor een gehele glazen achterwand gaan.

Voordelen van een glazen achterwand

Glazen achterwanden hoeven niet te worden afgedicht, geven geen vlekken en zijn bestand tegen schimmels en bacteriën. Met weinig naden en zonder voeg, zijn ze ook heel gemakkelijk schoon te maken en te onderhouden. En het glas slijt niet. Als het vuil is, veeg je het eenvoudig af met een niet-schurend reinigingsmiddel en het oppervlak ziet er weer als nieuw uit als toen het voor het eerst werd geïnstalleerd, zelfs decennia later. Dat het daarbij ook nog eens strak van kleur is met strakke lijnen is alleen maar een pluspunt en dat weet Edelglas ook.

De reden dat het nu een trend is in de interieurwereld

De huidige kleurtoevoeging maakt dit materiaal een geweldige keuze voor interieurontwerpers. Aan de achterkant geverfd glas dat de wanden onder de kasten bedekt laat de esthetiek van een keuken er echt uitspringen, waardoor je een up-to-date en naadloze look krijgt die nooit uit de mode zal raken. Het is een gladde, moderne look van glans en kleur die kasten, werkbladen en apparaten op een spectaculaire manier samenbrengt. Hierdoor zal je de glazen keukenachterwand vooral in moderne en minimalistische woningen tegenkomen. En wanneer je dat ziet zul je ook verkocht zijn.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën