5 opvallende kinderkledingtrends in 2020

De eerste collecties van 2020 liggen inmiddels al in een aantal winkels en het duurt niet meer lang voordat de warme winterkleding weer moet worden opgeborgen en dat we weer gaan overstappen naar vrolijke lente- en zomerkleding. Elk jaar zijn er echter nieuwe kinderkledingtrends die de winkels en catwalks zullen domineren. Om je een idee te geven van de kinderkleding die je dit jaar veel zult zien heb ik vijf kinderkledingtrends van 2020 op een rijtje gezet.

Kleur, kleur en nog meer kleur

Dit jaar wordt helemaal het jaar van de kleuren. Er zijn geen specifieke kleuren die enorm populair zullen zijn, aangezien alle kleuren van de regenboog helemaal in zijn. Ook felle en krachtige kleuren kunnen dus prima, lekker opvallen is niks raars. Wees niet bang om verschillende kleuren te combineren, je kan zelf een wandelende regenboog zijn. Quapi is een kinderkledingmerk die veel leuke, gekleurde kleding verkoopt.

Zacht en aaibaar

Vooral voor de kleine kinderen zijn zachte kleding dit jaar helemaal top. Of het nou wit, bruin of roze is, het maakt niet uit. Vooral in de koudere maanden zal je dit veel terug zien komen.

Printjes

Veel kinderen houden van kleding met stoere prints en bedrukkingen erop. Zij hebben geluk het komende jaar, want ook deze kleding is weer helemaal in. Hierin zul je zien dat de opvallende kleuren weer veel worden gebruikt. De printjes kunnen net als de kleurtjes weer zo gek worden als je het zelf wilt.

Amerikaanse inspiratie

Iedereen kent de Amerikaanse stranden wel. De kust, surfplanken, tropisch weer en alles wat mensen kan laten denken aan de droomstranden zal in de kleding terugkomen dit jaar. Dit kan in de vorm zijn van prints, maar zul je ook veel terugzien in de kleuren die gebruikt worden om een outfit te matchen.

Jurkjes

Meisjes lopen in de warme zomermaanden graag in mooie prinsessenjurkjes. Daarom zul je deze ook dit jaar weer veel terugzien in de winkels. Pastelkleuren zullen bij deze outfitjes domineren, maar vaak zal dit gecombineerd zijn met goud of zilver.

Hopelijk heb je nu een beeld over wat er de komende maanden in de winkel zal verschijnen. Natuurlijk is het belangrijk om kleding te kopen wat je kind leuk vindt. Het hoeft niet modieus te zijn, als je kind zich er maar prettig in voelt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën