5 Tips om gezond af te vallen!

Bijna iedere vrouw worstelt hier wel eens mee, afvallen. Het volgen van een dieet is het eerste waar we mee beginnen, daarnaast zijn er nog meer verschillende dingen waar je op kunt letten. In dit artikel vind je 5 belangrijke tips welke helpen om je streefgewicht te behalen!

 

Tip 1 Drink water!

Door het drinken van frisdranken of sappen krijg je stiekem best veel calorieën binnen, wat zonde is als je dit kan vervangen door water, thee of koffie- en dan het liefst zonder suiker en melk natuurlijk!
Het helpt ook om een glas water te drinken voor de maaltijd, je merkt dat je net iets minder eet.

Tip 2 Kleine borden, kleine porties

Hoe groter het bord, hoe meer je opschept. Het klinkt een beetje raar maar het klopt. De borden maat is de afgelopen 30 jaar nogal veranderd, de borden waren vroeger ongeveer 23 centimeter, dit is nu al 28 centimeter.

Als je een klein bord vol schept lijkt het alsof je meer eet. Schep daarom minder op, ook op je kleinere bord. 

Tip 3 Groene thee

Misschien heb je het wel eens gehoord; het drinken van groene thee helpt bij het afvallen. Het klopt, maar hoe komt dit dan?

Groene thee is een natuurlijk product, de lichte theeblaadjes zorgen ervoor dat je lichaam ook afvalstoffen vermindert naast het verbranden van energie. Daarnaast is een combinatie van groene thee en Garcinia Cambogia aan te raden wat het vetverbrandingsproces versnelt.

Tip 4 Sporten en bewegen

Naast het gezonde eten is het ook heel belangrijk om te bewegen. Bouw het bewegen rustig op, je zult zien dat je na een aantal weken al verschil merkt, dat het beter gaat en je het steeds leuker gaat vinden. Hoe makkelijker het gaat, hoe eerder je de lat voor jezelf hoger kunt leggen. En leg je de lat hoger, dan merk je dat je meer gaat verbranden! Zorg ervoor dat je meer calorieën verbrandt dan dat je binnen krijgt.

Tip 5 Goede nachtrust

Last but not least, rust! Rust is ontzettend belangrijk, dit vergeten we nog wel eens. We hebben het druk met ons werk, sociale leven, sporten, noem het maar op!
Bij een goede nachtrust geef je je lichaam de tijd om goed te herstellen van de drukte op een dag. Soms heeft je lichaam wat hulp nodig. Magnesium tabletten kunnen je hierbij helpen. Extra magnesium helpt bij het verbranden van vetten, koolhydraten en suikers. Het zorgt voor ontspanning en in veel gevallen ook  voor een betere slaap. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën