Afvallen met een voedingscoach

Gezonde voeding vormt de basis voor een gezond leven. Het is goed om je bewust te worden van wat je dagelijks eet en wat bepaald eten met je lichaam doet. Er zijn ontelbare diëten en misschien heb je al eens een van deze diëten geprobeerd. Hierbij is het moeilijk om een dieet vol te houden. Bij de meeste bekende dieet programma’s ligt de focus namelijk op minder eten en hongerlijden. Hierbij wordt er nauwelijks aandacht besteed aan de gevolgen voor je lichaam. Met behulp van een voedingscoach leer je gezond en verantwoord afvallen zonder op dieet te moeten.

Wat doet een voedingscoach?

 Een voedingscoach helpt je bij het verkrijgen van een slanker, strakker en gezonder lichaam. Hij of zij stelt als het ware een persoonlijk voedingsplan aan. Niet ieder lichaam is hetzelfde, dus er wordt echt een persoonlijk voedingsplan opgesteld aan de hand van je bloed- en gezondheidswaarden. Dit voedingsplan wordt opgesteld met als doel om je hormoonbalans te herstellen en zo af te vallen. Dus niet om ineens veel minder te gaan eten en op deze manier af te vallen. Dit is ook niet gezond en tevens niet lang vol te houden. Een voedingscoach leert je welke voeding je het beste kunt eten om je lichaam in balans te houden.

Het resultaat van afvallen met een voedingscoach

Het resultaat van afvallen met een voedingscoach is dat je weer lekker in je vel gaat zitten. Natuurlijk word je ook verlost van je overtollige kilo’s, waardoor je weer op een gezond gewicht komt. Een ander resultaat van een persoonlijk voedingsplan is dat je vaak ook weer beter slaapt en tegelijk ook meer energie krijgt. Ook werden de klachten minder van vrouwen die in de overgang zaten. Heb je interesse in het afvallen met een voedingscoach en wil je graag een persoonlijk voedingsplan laten opzetten? Neem dan eens contact op met FiguurNatuur. Voedingscoach Leny helpt je graag op een gezonde manier afvallen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën