Chocolade versturen naar jouw medewerkers

Chocolade versturen naar jouw medewerkers

Er zijn verschillende redenen om chocola als cadeau te doen aan jouw collega’s. Chocola is namelijk niets voor een niets een populaire en veelzijdige lekkernij! Bovendien is het als een geschenk een van de fijnste en makkelijkste opties. Chocolade geschenken zijn over het algemeen zeer goedkoop en je slaat haast nooit de plank mis met deze overheerlijke zoetigheid.

 

Vele chocolade webshops zoals Gust Royal of de lokale chocolade shop bij jou in de buurt bieden schattige chocolade pakketten aan als geschenk voor elke doelgroep, inclusief jouw medewerkers. Dus waarom zou je niet chocolade versturen naar jouw medewerkers als bedankje of als welkomstcadeau? In dit blog vertellen we jou wat de mogelijkheden zijn voor het verzenden van chocolade geschenken.

De mogelijkheden van het verzenden van chocola als geschenk

In de corona tijd is het natuurlijk niet vanzelfsprekend dat je chocolade geschenken persoonlijk op kantoor kan afleveren. Vele mensen werken nog thuis, maar gelukkig kun je chocola ook gemakkelijk thuis laten bezorgen! Niet alleen is het makkelijker om je cadeau zo te versturen, het komt ook als een verrassing voor jouw collega in de brievenbus.

 

Vergeet niet voor het verzenden om het logo van uw bedrijf of onderneming op het cadeautje te plakken, zodat jouw collega gelijk weet dat het afkomstig is van jouw bedrijf. Bij vele services kan je er ook voor kiezen om een leuk persoonlijk kaartje met een kleine boodschap toe te voegen.

Het verzenden van chocola doe je gemakkelijk door ervoor te zorgen dat de chocola door de brievenbus past. De verzendkosten zijn dan namelijk een stuk lager en dat is zeker fijn als je meerdere chocolade geschenken verstuurt. Zoek naar de mogelijkheden van het verzenden van chocola online of vraag ernaar bij postbedrijven. Vele chocola shops geven bieden zelf ook handige services aan. Vergelijk alle mogelijkheden en kies degene die het makkelijkst en het goedkoopst is voor jou.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën