Dames laptoptassen en -hoezen met stijl

Dames laptoptassen zijn verkrijgbaar in vele stijlen en materialen. Een voordeel van een laptoptas is, dat het grote dingen zijn. Ze zijn geschikt om er naast de laptop nog allerlei andere dingen in mee te nemen. Denk bijvoorbeeld aan werkgerelateerde spullen, maar ook aan persoonlijke dingen, zoals iets te eten of drinken, spullen voor de persoonlijke verzorging, etc. Dames laptoptassen beschermen de laptop tegen stoten en tegen de weersomstandigheden. De tassen zijn naast stijlvol erg sterk. Met leren laptoptassen van gerenommeerde merken kun je een echt statement maken. Deze tassen worden mooier naarmate ze langer worden gebruikt.

Laptop hoes

Ondanks dat veel werknemers dagelijks een laptop nodig hebben voor hun werk wil niet iedereen gebruik maken van een grote laptoptas. Voor hen is een laptop hoes of sleeve een ideale oplossing. Zo’n hoes kan onder de arm worden gedragen en doet een beetje denken aan een stijlvolle tas. Omdat een laptop hoes veel kleiner is dan een laptoptas is er naast de laptop maar weinig ruimte voor andere spullen. Sommige soorten sleeve hebben wel een vakje waar sleutels en een portemonnee in kunnen worden gedaan. Als dat geen probleem is, is een laptop hoes een fijne oplossing om je laptop veilig mee te nemen.

De juiste maat

Het meest kritische aspect bij het kopen van een laptop hoes of een laptoptas is de afmeting van je laptop. Het vak waar de laptop in moet, mag immers niet te klein zijn. Dat vak heeft dikke beschermende randen, die helpen om schokken op te vangen. Kijk voor het kopen van een geschikte laptoptas of sleeve dus altijd eerst hoe groot je laptop is. Houd ook rekening met ontwikkelingen in de nabije toekomst. Als je verwacht binnen afzienbare tijd een andere laptop te krijgen is het goed om de afmetingen van je tas daar alvast op af te stemmen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën