De lekkerste honing voor in uw thee

Houdt u van honing en bent u op zoek naar een bijzondere en lekkere honing om eens wat af te wisselen? Dan bent u exact het juiste artikel aan het lezen. In dit artikel vertellen we u namelijk meer over verschillende soorten honing waar u mogelijk nog nooit van heeft gehoord. Koolzaadhoning, lindehoning, boekweithoning, acaciahoning, ga zo maar door. Lees maar gauw verder, u moest eens weten wat u al die tijd heeft gemist. 

 

Bloemenhoning, zeer toegankelijk

Deze honing is geschikt voor iedereen. De honing smaakt verschillend in ieder jaargetij, dit omdat er in ieder jaargetij andere bloemen bloeien. Deze honing is een heerlijke toevoeging aan de thee. 

 

Heidehoning, krachtige honing

Voor deze honing moet u een echte liefhebber zijn, deze is namelijk wat sterker dan andere honing. Deze honing is vrij pittig en heeft hierdoor een ietwat overheersende smaak. Heidehoning bevat bijzonder veel antioxidanten en mineralen. Antioxidanten kunnen helpen tegen de beschadiging van cellen en weefsel in uw lichaam. Dit kan op lange termijn positieve gevolgen hebben voor uw gezondheid. 

 

Lindehoning, bijzondere smaak

Dit product heeft een bijzondere en niet veel voorkomende smaak, deze honing heeft namelijk een lichte mintsmaak. Deze honing is alleen verkrijgbaar aan het begin van de zomer. Dat komt omdat lindehoning, u raadt het al, wordt verzameld uit lindebomen. Deze lindebomen zijn begin zomer in volle bloei, vandaar de beperkte leverbaarheid. 

 

Boekweithoning, erg smaak gebonden

Boekweithoning komt van de kruidachtige plant genaamd boekweit. Ook boekweit heeft een erg bijzondere/intense smaak. Niet iedereen is een grote fan van boekweithoning, deze honing is heel erg smaak gebonden. Ook deze honing kan een positieve werking op uw gezondheid hebben. 

 

Zonnebloemhoning, de perfecte crèmehoning

Deze honing is net even iets anders dan de eerdergenoemde honingen. Dit is namelijk een crèmehoning. Deze crèmehoning is niet doorzichtig en is goed smeerbaar, de honing heeft vaak een hele zachte smaak en is geliefd bij veel consumenten. 

 

Koolzaadhoning, neutraal en lekker

Om nog maar een crèmehoning op te noemen; de koolzaadhoning. Deze honing is vrij toegankelijk vanwege de neutrale smaak die de honing heeft. Ook deze honing kan een positieve werking hebben op de gezondheid, de honing kan namelijk verkoudheid tegengaan. 

 

Citroenhoning, een echte aanrader

Deze frisse en niet-zure honing is een aanrader voor iedereen. Deze honing is afkomstig daar waar de citroenbomen groeien in Spanje. 

 

Tip: Bent u op zoek naar een goede site om online honing te kopen? Voor ontzettend hoge kwaliteit en de meest uiteenlopende soorten honing bent u bij Lekkerhoning precies aan het juiste adres. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën