De tuin van jouw dromen

Je hebt niet alleen een beeld van jouw droomhuis. Ook jouw droomtuin heb je in gedachten al helemaal ontworpen. Daarin heb je allerlei leuke plekjes gemaakt. Het is nu tijd om die tuin ook in de praktijk te brengen. Er komt in ieder geval een fijne tuin ligstoel in. Die gebruik je om te genieten van het mooie eindresultaat. Al mag het natuurlijk ook gewoon een ligbed tuin zijn. Als je maar lekker kan ontspannen en kan kijken naar het volgende.

Altijd in bloei staan

Het belangrijkste is dat je tuin jou altijd aanspreekt. Dat doe je op een hele gemakkelijke manier. Het enige wat je namelijk nodig hebt, is een verzameling planten en bloemen die in verschillende fases in het jaar bloeien. Zo kan je er zeker van zijn dat er altijd wel iets in bloei staat en je altijd iets te genieten hebt. Het is in ieder geval fijn om er zeker van te zijn dat je als het wat warmer is in het voor- of najaar, nog altijd een fijne tuin hebt om je in terug te trekken. Neem dus ook de tijd om de juiste fauna bij elkaar te zoeken.

Een plek om te leven

Je hebt niet alleen veel gedaan aan de uitstraling van de tuin. Je had in je droomtuin namelijk ook allemaal plekjes in gedachte om te leven. Ruimte voor de kinderen om te spelen is daar een voorbeeld van. Ook heb je een plaatsje ingeruimd voor een tuinkeuken. Het is namelijk ook wel heel aantrekkelijk om er zeker van te zijn dat je gewoon buiten kan eten met elkaar. Dat is gezellig en voelt toch anders aan dan de maaltijden aan tafel in huis. Dit is vrijer, terwijl de normale maaltijden net wat meer plichtmatig kunnen aanvoelen. Dat is dus ook echt iets wat in jouw droomtuin past. Alleen al daarom wil je dit hebben.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën