Écht lekkere koffie op kantoor met biologisch afbreekbare koffiecups

Niet alleen thuis, maar ook op het werk is goede koffie onmisbaar. Onderzoek van marktonderzoeksbureau PanelWizard toont aan dat maar liefst zestig procent van de medewerkers kwaliteitskoffie tegenwoordig belangrijker vindt dan een laptop, lunch of teamuitje. Ook blijkt uit onderzoek onder duizend Nederlanders dat het drinken van koffie de productiviteit verhoogt. Zeventig procent van de ondervraagden geeft aan dat overleggen en meetings beter verlopen onder het genot van lekkere koffie. Twee derde geeft aan zich na het drinken van koffie scherper te voelen. Verder brengt het drinken van koffie collega’s samen. De koffiemachine op het werk is de plek waar zij elkaar ontmoeten, bijpraten en kleine vergaderingen houden. Koffie heeft dus een positieve invloed op de arbeidsvreugde en het teamgevoel.

 

Wil jij op kantoor ook elke dag goede koffie drinken? In dit blog belichten we de biologisch afbreekbare koffiecups van De Koffiejongens. Deze cups zijn verkrijgbaar in verfijnde smaken, zoals espresso, ristretto, decaf en lungo. Bovendien betekent koffie op kantoor van De Koffiejongens iedere maand de lekkerste koffie voor een vast laag bedrag.

 

Keuze uit smaakvolle koffiesoorten

Bij De Koffiejongens begrijpen ze als geen ander dat iedereen er zo zijn eigen voorkeur voor een favoriete koffiesmaak op nahoudt. Daarom bieden ze de keuze uit allerlei mooie koffiesoorten, als: lungo, lungo forte, lungo extra forte, espresso en ristretto. Welke soort je ook kiest, de koffie is écht lekker. Dat komt doordat alleen de beste bonen worden gebruikt, die zorgvuldig worden gebrand en vervolgens luchtdicht worden verpakt. Op de redactie van Vrouwentotaal kiezen we vaak voor de lungo, de ideale koffie om de hele dag door te drinken. Omdat de koffie in de lungo-koffiecups medium is gebrand, is deze heerlijke koffie enigszins fruitig. We gaan voor de espresso-koffiecups op de momenten dat we iets meer pit kunnen gebruiken. Deze bitterzoete klassieke espresso is verrijkt met mout en karamel, smaakt in de basis naar donkere chocolade en werkt perfect tegen een after lunch dip.

 

Nespresso cups gemaakt van planten

In het bedrijfsleven zijn duurzaamheid en MVO niet meer weg te denken. De biologisch afbreekbare koffiecups van De Koffiejongens passen perfect in dit plaatje. Veel mensen denken hierbij aan hervulbare koffiecups, maar deze koffiecups zijn stukken praktischer. Deze Nespresso cups worden namelijk gemaakt van planten en kunnen na gebruik op de composthoop of bij het GFT-afval. De cups worden gemaakt van natuurlijke materialen afkomstig van de 100% hernieuwbare grondstoffen cellulose en PHA. Cellulose komt uit de celwanden van planten en PHA is een nieuwe generatie biopolymeer gemaakt uit plantaardige oliën. Dat betekent dus dat de koffiecups 100% natuurlijk zijn én vrij zijn van microplastics en andere rommel. Geen groene bak of composthoop voorhanden? Dan nemen De Koffiejongens de Nespresso cups graag retour en maken ze er zelf biogas van.

 

Betaalbare koffie capsules voor op kantoor bestellen

Wil jij op je werk ook genieten van de heerlijke en eerlijke smaken van De Koffiejongens? Het bestellen van koffie capsules gaat in hun webshop snel en eenvoudig. Bestel je de koffie capsules vóór 20.00 uur, dan worden ze de volgende werkdag al bezorgd. Goed om te weten, is dat de koffiecups in zakken van 50 stuks worden geleverd en dat vanaf 10 zakken een staffelkorting geldt. Heb je extra items zoals een koffiemachine of suiker- en creamersticks nodig? Ook die kun je bij De Koffiejongens bestellen. Surf dus vandaag nog naar de webshop en geniet binnenkort elke dag van je favoriete koffie terwijl je aan het werk bent!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën