Een echte meisjeskamer begint met een leuk meisjesbed!

Een meisjesbed vormt het centrale meubelstuk binnen de slaapkamer voor je dochter! Hierdoor is het van groot belang dat je een leuk meisjesbed voor haar uitzoekt. Binnen alle kinderbedden, zijn er ontzettend veel verschillende stijlen meisjesbedden verkrijgbaar. Van een bed in knalroze Disney thema, tot bedden met hartjes en sierlijke details. Maar ook voor stoere meisjes valt er wat te kiezen! Zo zijn er ook autobedden speciaal voor je kleine meid of bedden met een meer neutraal thema. In deze blog bespreken wij je alle verschillende soorten en stijlen meisjesbedden met je!

Lage meisjesbedden

Een keuze voor een laag bed heeft het voordeel dat je dochter kan er makkelijk in en uit kan stappen. Een laag meisjesbed heeft als ander voordeel dat je er een leuk nachtkastje voor de kinderkamer bij uit kunt zoeken. Dat aansluit bij het model van het bed. Zo kan je dochter er makkelijk zelf een boekje lezen, of wanneer ze nog jong is, makkelijk worden voorgelezen. Binnen het assortiment aan meisjesbedden worden lage bedden het meest gebruikt. Hierdoor heb je een zeer ruime keuze in stijlen! Zo vindt je altijd een leuk bed dat past bij de persoonlijkheid en belevingswereld van je dochter. En binnen jouw persoonlijke smaak past.

Hemelbedden

Hemelbedden zijn superleuke alternatieven voor een eenpersoonsbed. Ze zijn heel elegant, romantisch en sierlijk! Perfect voor je liefelijke meid. Ten opzichte van een normaal meisjesbed, geeft een hemelbed het gevoel van kalmte en rust aan je kind mee. Het is zeer betoverend om in een hemelbed te mogen slapen. Waan je een echte prinses, zonder dat de dominante roze kleur binnen veel meisjeskamers de overhand neemt. 

Hoogslapers

Wanneer de slaapkamer niet veel ruimte biedt, zal een hoogslaper je dochter veel plezier bieden. Door het hoge bed, wordt er ruimte onder het bed gecreëerd. Waar er met veel plezier kan worden gespeeld. Een nadeel van een hoogslaper als meisjesbed is dat er minder keuze is binnen de verschillende stijlen. Hoogslapers worden meestal in meer neutrale kleuren verkocht. Echter kun je het bed natuurlijk met een likje verf helemaal kleuren en maken zoals jij dat wil en er een echt meisjesbed van maken!

Halfhoogslapers met speeltent

Een ander leuk meisjesbed is een halfhoogslaper met speeltent. De speeltenten zorgen voor een leuke finishing touch en maken het direct mogelijk dat je kind er zowel lekker in slaapt als met veel plezier in speelt. Een voordeel van dit type bed is dat wanneer je dochter ouder wordt en niet meer in een themabed wil slapen, je de speeltent eenvoudig kan verwijderen. Hierdoor kan je dochter erg lang met een halfhoogslaper doen. Wanneer je op zoek bent naar en leuk maar ook praktisch en duurzaam bed, is een halfhoogslaper met speeltent de beste keuze!

Huisbedden

Een eigen huis binnen het huis. Dat maak je door een huisbed te kopen. Dit meisjesbed zorgt ervoor dat je dochter zich helemaal thuis zal voelen op haar slaapkamer. Een huisbed zorgt voor een eigen plek, waar je kind met veel vertrouwen en comfort in kan slapen, maar ook op kan spelen. Wat erg leuk is aan dit type bed, is dat er veel verschillende modellen te koop in zijn. Hierdoor vind je altijd een huisbed waar je meisje in zou willen slapen!

Inspiratie opdoen?

Vind hier een leuk meisjesbed, welke verkrijgbaar zijn in de verschillende stijlen en type bedden zoals beschreven. Succes met het vinden van een leuk meisjesbed!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën