Een goede doelen loterij die kinderen blij maakt

Ieder kind heeft recht op eerlijke kansen, maar helaas is dit niet voor elk kind een garantie. Veel kinderen ervaren nooit hoe het is om echt kind te zijn. Lot of Happiness wil het verschil maken voor zoveel mogelijk kinderen in Nederland en daar buiten. Hoe? Door goede doelen te steunen met loterij inkomsten. Lot of Happiness is namelijk een onafhankelijke goede doelen loterij die helemaal is ingericht om kinderen blij te maken. Alle goede doelen die aangesloten zijn bij Lot of Happiness, zetten zich in voor een beter leven voor kinderen. Dit zijn dus echte kinderhelden!

 

Unieke prijzen

Het goede doel wint bij Lot of Happiness altijd, de helft van de inleg gaat namelijk naar het goede doel en dus naar de kinderen! Maar bij een loterij horen natuurlijk ook prijzen die de deelnemer kan winnen. Alle fysieke prijzen die deelnemers kunnen winnen, dragen bij aan een betere wereld. Voorbeelden hiervan zijn een speaker gemaakt van duurzaam materiaal, duurzame droogbloemen of een waterfles van gerecyclede onderdelen! Op deze manier kan de wereld een stukje beter doorgegeven worden aan kinderen.

 

Naast duurzame fysieke prijzen, zijn er ook geweldige geldprijzen te winnen bij Lot of Happiness. Als deelnemer maak je bijvoorbeeld kans op € 2.500,00, € 5.000,00, € 10,000 en  € 500.000,00! Elke tweede maandag van de maand is er een trekking. Maar hiernaast is er elk kwartaal ook nog een speciale Grote Goede Doelen Trekking met een hoofdprijs van wel € 1.000.000,00!  Bij Lot of Happiness hebben supporters een hoge winkans van 1 op 5 per trekking en omdat de prijzen meegroeien met het aantal deelnemers, blijft dit gelijk!

Kinderhelden

Ieder goed doel dat zich inzet voor een beter en leuker leven voor kinderen is meer dan welkom bij Lot of Happiness. Daarom heeft deze goede doelen loterij al meer dan 450 organisaties die aangesloten zijn en die jij als deelnemer kan supporten!
Een greep uit de vele goede doelen die aangesloten zijn bij Lot of Happiness, zijn Make-A-Wish, KiKa en Strong Babies. Make-A-Wish geeft zieke kinderen een positieve boost en vervult hun liefste wensen. KiKa strijdt voor meer genezingen van kinderen met kanker en investeert in onderzoeken. Als laatste draagt Strong Babies bij aan een hogere overlevingskans voor te vroeg geboren baby’s. Deze organisaties maken dag in dag uit het verschil voor zieke kinderen.

 

Lot of Happiness doet het net even anders dan andere goede doelen loterijen. Bij Lot of Happiness kun je namelijk zelf kiezen voor welk goede doel je meespeelt! Hierdoor kun je als deelnemer een goed doel steunen waar jij 100% achter staat en weet je precies waar je geld naar toe gaat! Als supporter word je ook op de hoogte gehouden van de activiteiten van het gekozen goede doel en de bijdrage van deelnemers!

Hoe werkt het?

Bij Lot of Happiness support en win je voor € 12,50 per lot per trekking. Hiervan wordt dus de helft gedoneerd aan het gekozen goede doel. Meespelen is erg eenvoudig. Na je inschrijving via de website, ontvang je per e-mail de unieke lotnummers en speel je mee! Natuurlijk is het wel belangrijk dat deelnemers 18+ zijn.

 

Dit is een advertorial in samenwerking met vrouwentotaal.nl | Speel bewust 18+

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën