Ideeën voor de leukste kinderfeestjes in Dordrecht!

Ideeën voor de leukste kinderfeestjes in Dordrecht!

Kinderfeestje Dordrecht? Ieder jaar ben je weken voor de verjaardag van je kind alweer aan het nadenken over wat je dit jaar weer kunt doen op zijn of haar kinderfeestje. Bowlen, zwemmen, een verkleedfeestje… na jarenlang de standaard activiteiten voor een kinderfeestje gedaan te hebben wil je nu wel eens wat anders. Gelukkig zijn er tal van mogelijkheden voor een kinderfeestje in Dordrecht. In dit artikel lees je er alles over.

 

Ben en Jerry-ijs maken

Kinderen houden van ijs – en jijzelf waarschijnlijk ook – dus wat is er nu leuker dan zelf ijs maken op een kinderfeestje? Het kan bij De Remise Dordrecht. De kinderen leren hier om ijs van het populaire merk Ben en Jerry zelf te maken. Ook leren ze alles over het ontstaan van het ijs en van het bedrijf Ben en Jerry. De kinderen krijgen een spoedcursus scoopen en zelfs een Ben en Jerry’s kinderscoopercertificaat. En uiteraard mogen ze hun zelf gemaakte ijs na afloop lekker opeten.

 

Biesboschmuseum

Nu denk je misschien: met kinderen naar een museum, is dat wel een goed idee? Maar het Biesboschmuseum is bij uitstek geschikt voor kinderfeestjes. Er is van alles te doen voor kinderen. Zo zijn er leuke speurtochten voor hen uitgestippeld. Deze speurtochten duren 90 minuten. Voor de aanvang van de speurtocht, krijgen de kinderen nog een audiovisuele presentatie als inleiding. Dit kinderfeestje is niet alleen leuk en avontuurlijk, maar ook leerzaam. Kinderen er leren alles over de natuur.

 

Zelf pizza bakken

Net als op ijs, zijn kinderen dol op pizza. Bij het Italiaanse restaurant Strada del Vino leren de kinderen hoe ze zelf pizza moeten bakken. In twee uur tijd leren ze alle kneepjes van het vak. Ze mogen de pizza beleggen met allerlei verse ingrediënten. Welke dat zijn, mogen ze zelf kiezen. Uiteraard mogen ze de pizza ook zelf opeten. Ook mogen ze deze mee naar huis nemen om aan hun ouders te laten proeven.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën