Heb je last van vermoeidheid, lusteloosheid, bloedarmoede, overspannenheid, depressiviteit of heb je de ziekte van Pfeiffer? Koninginnegelei is het ideale natuurlijke medicijn. Bovendien helpt het tegen ouderdom. Ben je herstellende van een ziekte of actief als topsporter? Ook dan kan Koninginnegelei helpen. Je vindt het op honingwinkel.nl. Wil je meer weten over Koninginnegelei? Je leest er alles over in het artikel. Wat is Koninginnegelei? Koninginnegelei is een soort honing. Het is een mengsel van pollen, honing en speeksel dat aan de larven van de bijen wordt gegeven. Er wordt altijd één larve gekozen als bijenkoningin. Deze larve krijgt de meeste Koninginnegelei. Dit is goed voor haar ontwikkeling. De Koninginnegelei bevat veel eiwitten, vitaminen en glyceriden. Niet alleen bijenkoninginnen kunnen de Koninginnegelei eten, het is ook uitstekend geschikt voor mensen. Hoe is Koninginnegelei te gebruiken? Bijen gebruiken Koninginnegelei puur als voedsel. Mensen kunnen de Koninginnegelei ook als voedsel gebruiken, maar ook nog op andere manieren. Zo wordt Koninginnegelei verwerkt in capsules, zeep en crèmes. Als je elke dag een mespuntje pure gelei eet of elke ochtend twee capsules inneemt, doet dat je gezondheid enorm ten goede. Je kunt het zien als een soort kuur. De kuur duurt minimaal één maand, maar meerdere kuren achter elkaar, is ook mogelijk. Dit is niet schadelijk. Sterker nog: het bevordert je gezondheid alleen maar. Wat biedt honingwinkel.nl nog meer? Naast Koninginnegelei in verschillende varianten, biedt honingwinkel.nl nog veel meer soorten honing. Het bedrijf biedt biologische honing, streekhoning, Manuka honing en noem maar op. Van alle soorten honing zijn enorm veel varianten te koop. De honing is er in alle verschillende smaken en komt van over de hele wereld. Alles soorten honing zijn vers en rauw en er zijn geen extra suikers aan toegevoegd. Bovendien is er niet alleen pure honing te krijgen, maar ook zalfjes, bijenwas, lippenbalsem, shampoo en zeep, bijvoorbeeld.  

Koninginnegelei is hét natuurlijke medicijn tegen vermoeidheid

Heb je last van vermoeidheid, lusteloosheid, bloedarmoede, overspannenheid, depressiviteit of heb je de ziekte van Pfeiffer? Koninginnegelei is het ideale natuurlijke medicijn. Bovendien helpt het tegen ouderdom. Ben je herstellende van een ziekte of actief als topsporter? Ook dan kan Koninginnegelei helpen. Je vindt het op honingwinkel.nl. Wil je meer weten over Koninginnegelei? Je leest er alles over in het artikel.

 

Wat is Koninginnegelei?

Koninginnegelei is een soort honing. Het is een mengsel van pollen, honing en speeksel dat aan de larven van de bijen wordt gegeven. Er wordt altijd één larve gekozen als bijenkoningin. Deze larve krijgt de meeste Koninginnegelei. Dit is goed voor haar ontwikkeling. De Koninginnegelei bevat veel eiwitten, vitaminen en glyceriden. Niet alleen bijenkoninginnen kunnen de Koninginnegelei eten, het is ook uitstekend geschikt voor mensen.

 

Hoe is Koninginnegelei te gebruiken?

Bijen gebruiken Koninginnegelei puur als voedsel. Mensen kunnen de Koninginnegelei ook als voedsel gebruiken, maar ook nog op andere manieren. Zo wordt Koninginnegelei verwerkt in capsules, zeep en crèmes. Als je elke dag een mespuntje pure gelei eet of elke ochtend twee capsules inneemt, doet dat je gezondheid enorm ten goede. Je kunt het zien als een soort kuur. De kuur duurt minimaal één maand, maar meerdere kuren achter elkaar, is ook mogelijk. Dit is niet schadelijk. Sterker nog: het bevordert je gezondheid alleen maar.

 

Wat biedt honingwinkel.nl nog meer?

Naast Koninginnegelei in verschillende varianten, biedt honingwinkel.nl nog veel meer soorten honing. Het bedrijf biedt biologische honing, streekhoning, Manuka honing en noem maar op. Van alle soorten honing zijn enorm veel varianten te koop. De honing is er in alle verschillende smaken en komt van over de hele wereld. Alles soorten honing zijn vers en rauw en er zijn geen extra suikers aan toegevoegd. Bovendien is er niet alleen pure honing te krijgen, maar ook zalfjes, bijenwas, lippenbalsem, shampoo en zeep, bijvoorbeeld.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën