Jouw snurk probleem oplossen

Veel mensen hebben last van snurken en dat kan voor grote ergernissen zorgen bij degene naast je. Maar er zijn gelukkig oplossingen! Tegenwoordig heb je de keuze uit verschillende oplossingen en middelen. Zoals de anti snurk beugel, de neusspreider en het CPAP-masker. Ieder product heeft zijn eigen voordelen, wij zetten ze hieronder voor je op een rijtje:

De voordelen per snurk middel

We beginnen met de anti-snurk beugel. Dit is een revolutionair product en relatief nieuw op de markt. In de korte tijd dat het product op de markt is, staat het al bekend als hét middel tegen snurken. Dit komt het comfortabel slaapt en zeer effectief werkt. De beugel pakt het snurk probleem namelijk bij de kern aan. Snurken wordt veroorzaakt doordat het gehemelte de luchtwegen blokkeert. Waardoor er een snurkend geluid ontstaat. Door de snurk beugel wordt de onderkaak iets naar voren gedwongen. Hierdoor wordt de blokkering van de luchtwegen opgeheven en kunnen die weer vrij ademen, probleem opgelost!

Vervolgens kun je ook kiezen voor de neusspreider. Dit product bestaat al langer op de markt. De bedoeling bij de neusspreider is om de buisjes zo ver mogelijk in je neus te stoppen. Hierdoor worden de neusgaten verwijd, wat ervoor zorgt dat het ademen makkelijker wordt. De blokkering van de luchtwegen wordt hierdoor minder, waardoor ook het snurken vermindert wordt. Er komt namelijk meer lucht binnen via de neus, in plaats van door de mond.

Ten slotte is er het CPAP-masker. Dit is al een wat ouder product en niet zo comfortabel als bijvoorbeeld de snurk beugel. Veel mensen ervaren het masker als hinderlijk tijdens het slapen. Het is namelijk een machine die naast je bed staat en verse lucht in je luchtwegen blaast door middel van het masker. Hierdoor blijven jouw luchtwegen open. Het is echter niet fijn slapen met het masker op, omdat je hierdoor heel weinig bewegingsvrijheid hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën