Zo organiseer je de leukste girls night in!

Zo organiseer je de leukste girls night in!

Nu de regels weer iets versoepeld zijn en we officieel twee gasten mogen ontvangen hebben we reden voor een feestje. En je mag hiervoor twee van je beste vriendinnen uitnodigen! Maar hoe gaan we dit feestje aanpakken? Ik geef je graag wat leuke ideetjes.

De klassieke girls night

Trek de pyjamabroeken aan en sla wat popcorn en gezonde borrelhapjes in. De klassieke girls night gaat om alle typische vrouwen dingen die je in de films ziet. Lekker een filmpje kijken op de bank met lekkere snacks, maskertjes doen, elkaars wenkbrauwen bijwerken en gekke beautyproducten uitproberen. Misschien zelfs een kussengevecht. Een enorm chille en ontspannen manier om de versoepelingen en jullie vriendschap te vieren. En blijf tot minstens één over 10, puur omdat het nu weer kan zonder avondklok!

Cocktail party

We kunnen nog steeds geen grote feesten geven, maar voor cocktails is dat helemaal oké. Als je voor tientallen mensen cocktails moet gaan maken zou het ook een stuk minder leuk zijn. Zoek een paar leuke recepten op en sla wat drank in. Om op kosten te besparen kijk je naar verschillende cocktails met dezelfde soort drank erin. Er zijn erg veen cocktails met rum of tequila. Een van mijn favorieten en een van de simpelste om te maken is de ‘tequila sunrise’. Dit is sinaasappelsap met een shotje tequila en wat grenadine. Maar doordat je de grenadine er voorzichtig als laatst bijgiet ontstaat er een mooie kleuroverloop.

Game night

Een van de leukste dingen die je thuis kunt doen is gamen of bordspellen spelen. Trek wat bordspellen uit de kast, koop eens wat nieuwe spellen of gooi je gameconsole weer eens aan. Met een goed spel, is plezier gegarandeerd. Natuurlijk valt dit perfect te combineren met je zelfgemaakte cocktails of een ander drankje.

Lees voor meer damestips verder op onze site óf neem een kijkje bij een van onze favoriete blogs: Dameswiki

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën