Kaarsen en geurkaarsen voor sfeer en gezelligheid in huis

Inmiddels vinden veel mensen het lang duren die donkere dagen met veel regen en kou. Omdat het niet fijn is om veel buiten te zijn kun je het daarom beter binnen gezellig en sfeervol maken. En dé manier om dat te doen is met het branden van kaarsen.

Bolsius Kaarsen kopen

Zoveel mensen zoveel wensen, dat geldt ook voor kaarsen. Daarom heeft Bolsius een enorm assortiment met diverse kaarsen, in veel verschillende kleuren, maten en formaten. De collectie van Bolsius is bij de meeste mensen bekend en is eenvoudig aan te vullen omdat deze op veel plekken verkocht wordt. Het leuke van VanKaarstotServet is dat er het totale assortiment te koop staat. Dus ook de kleuren en maten die in de meeste fysieke winkels niet liggen. Daarbij zijn de prijzen laag in deze webshop en is de persoonlijke service uitstekend. De meest verkochte kaarsen zijn:

  • Rustieke kaarsen
  • Dinerkaarsen
  • Theelichten
  • Drijfkaarsen
  • Stompkaarsen
  • Grafkaarsen
  • Geurkaarsen

Het rustieke kaarsen aanbod bestaat uit meer dan 250 soorten, variërend van bolkaarsen en rustieke tafelkaarsen, tot alle maten stompkaarsen en rustiek metallic kaarsen. Bij de aanschaf van een mooie set gladde stompkaarsen kun je kiezen uit diverse maten en de kleuren wit, ivoor en rood.

Geurkaarsen van Bolsius

Heel populair zijn de Bolsius geurkaarsen. Deze zijn verkrijgbaar als geurtheelichten, geurstompkaarsen, geurvotive kaarsjes, geurstokjes en geurglazen. Het assortiment is in 2019 uitgebreid met de Bolsius Accents Geurkaarsen en de Bolsius True Scents & Moods Geurlijn. De kwaliteit is in de loop van de jaren geoptimaliseerd en is inmiddels uitstekend te noemen. De geuren zijn natuurlijk en subtiel. Er wordt gebruik gemaakt van natuurlijke ingrediënten om een zuivere geur te bewerkstelligen. Ook de collectie Bolsius geurkaarsen is online verkrijgbaar bij Van Kaars tot Servet, tegen lagen prijzen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën