5 X DOEN tijdens Valentijnsdag

Valentijnsdag, je bent groot fan of je hebt er totaal niets mee. Hoe dan ook, feit blijft dat er om je heen genoeg acties, chocoladedozen & bloemen in de aanbieding verschijnen. Ga jij je partner dit jaar verrassen, of tip je partner zodat jij in de watten gelegd kunt worden. Om je op weg te helpen verzamelden we 5 tips op te doen tijdens Valentijn.

Ga een nachtje weg

Heerlijk! Even samen weg, een nachtje of zelfs een heel weekend. Genieten van elkaar, de omgeving en lekker uiteten. Ga je voor een bosrijke omgeving of vertoeven jullie liever in een bruisende stad? Valentijnsdag leent zich ieder jaar weer als goed excuus voor een mini-vakantie. Verras je partner door van te voren niks te vertellen, of laat je samen verrassen middels een surprise boeking! Spannend..

Duik samen de keuken in

Cliché maar waar; liefde gaat door de maag. Verwarm het hart van jouw Valentijn door een heerlijk diner op tafel te toveren. Natuurlijk weet jij precies wat zijn/haar lievelingsgerecht is. Ook leuk; samen de keuken in! Met een romantisch muziekje op de achtergrond bakken jullie de lekkerste koekjes. In hartvorm natuurlijk! P.S. een cookie dough food fight is geheel toegestaan..

Geef een sieraad cadeau

Een blijvend Valentijnscadeautje. Geen chocolade dat wordt opgegeten of bloemen die verwelken. Met een sieraad zit je altijd goed! Geef hem bijvoorbeeld een stoere mannenarmband of sleutelhanger met naam cadeau. Om haar hart te veroveren laat je een persoonlijke ketting graveren. Zo draagt ze jou altijd op haar hart. Romantischer kan niet toch?

Een avondje naar de bios

Of je nu een romantische comedie of een stoere actiefilm bezoekt. In de bioscoop kun je lekker knus tegen elkaar aankruipen. In sommige bioscopen kun je zelfs de film vanuit een loveseat bekijken. Natuurlijk koop je popcorn met iets te drinken voor je date, gentleman! Tip; check of er een spannende thriller te zien is, zo kun je ongegeneerd handjes vast houden.

Organiseer een avondje met vrienden

Geen fan van Valentijn of simpelweg niemand op het oog? Organiseer een gezellige (spelletjes)avond met vrienden of familie. Ook met hen kun je de liefde vieren natuurlijk. & zo zit je niet de hele avond in je eentje op de bank terwijl er allemaal romantische films op tv zijn..

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën