Koningin Maxima

Lifehacks als je op reis bent

Lifehacks zijn super handig, ze maken het reizen een stuk makkelijker. Hierdoor heb je straks extra bergruimte en loop je niet te sjouwen met allerlei onnodige dingen. Veel leesplezier en hopelijk heb je er wat aan. Deel de hacks vooral met je vrienden en familie.

Op het strand

Gebruik een lege zonnebrandfles op het strand. Doe daar je telefoon, sleutels en pasjes in zodat niemand doorheeft dat jouw waardevolle spullen daar in zitten. Maar ook houd je ze zo schoon. Want als het eenmaal zand heeft aangeraakt, kom je over een half jaar nog steeds het zand tegen.

Lekkere geur

Wanneer je op reis bent, en je hebt vieze was, houd ze bij elkaar en doe er een zeepje tussen. Hierdoor ruikt je vieze was schoner, en lijkt hij niet zo vies als dat het is!

Lekkende shampoos

Wie heeft het nog nooit gehad, dat shampoos zijn gaan lekken in je koffer en je meteen de helft van je kleren kan wassen. Iedereen waarschijnlijk. Een tip: doe er een beetje folie overheen en daarna de dop erover. Zo gaan ze niet lekken!

Sieraden

Neem je je sieraden mee op vakantie? Handige tip: doe een kettinkje in een rietje. Zo kan de ketting niet in de knoop gaan en scheelt dat weer uren frutselwerk natuurlijk!

Geld

Moet je extra geld meenemen omdat daar een andere koers is? Stop de euro’s bij je tampons (vrouwen dan ?). Niemand steelt ooit je tampons, en jij hebt je geld nog!

Paspoort

Scan al je belangrijke documenten in op je telefoon. Verzekering, paspoort, hotelreserveringen etc. mail ze daarna naar jezelf. Dan heb je ze altijd bij je, zelfs als je je telefoon kwijt raakt. Heel belangrijk!

Hopelijk heb je iets aan deze tips en kan je met een gerust hart op vakantie gaan de komende weken. Veel chill-plezier alvast!

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën