lifehacks

Lifehacks

Iedereen kent ze wel, kleine dingetjes die het leven net een stukje makkelijker maken. In dit artikel kan je de belangrijkste lifehacks lezen die iedereen zou moeten weten voor een makkelijk leven. Veel leesplezier.

Waterproof

Met bijenwas kun je je stoffen schoenen waterproof maken! Hoe dan? Smeer je schoenen in met bijenwas. Droog dat in (bijvoorbeeld met de föhn) en tada! Je schoenen zijn waterproof!

Kookboek

Neemt jouw kookboek ook altijd zoveel plek op? Hang hem aan een broekhanger. Deze heeft twee klipjes. Hier kun je de juiste pagina op openslaan, hang hem met de hanger aan een keukenkastje en gaan! Het neemt nog minder ruimte op omdat hij niet op je aanrecht staat!

Oplader

Ben je het ook zo beu dat je oplader steeds stuk gaat? Gebruik de veer van een pen en wikkel hem om je oplader heen. Hierdoor breekt en buigt je oplader niet zo snel door en kun je er veel langer mee doen!

Sleutels

Heb je sleutels die hetzelfde eruit zien, maar voor andere dingen bestemd zijn? Verf ze deels met nagellak. Hierdoor herken je welke, welke is en loop je niet steeds alle sleutels te proberen tot er eentje werkt.

Oorbel kwijt?

Pak je stofzuiger en doe er een panty overheen. Zo zuig je de rotzooi op, maar de grote dingen blijven hangen. Daar is je oorbel weer! Fijn!

Schrikken

Wanneer je een ei kookt, laat hem altijd schrikken. Daardoor gaat je gekookte ei helemaal goed open en is het niet moeilijk om hem te openen zonder dat je de schil er vanaf krijgt.

Hopelijk vind je ze fijn, en als je nog meer tips hebt, laat ze even weten! Of kijk eens op vrouwengids.nl

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën