Met deze tips krijg jij meer bezoekers naar je website!

Als je een eigen bedrijf hebt, is het heel waarschijnlijk dat je daar ook een website bij hebt. Want zonder een eigen website is jouw bedrijf lastig te vinden voor potentiële klanten. Als je omzet wil maken heb je dus bezoekers nodig op jouw website. In deze blog bespreken we een aantal manieren om meer traffic te genereren en behouden!

Nieuwe en geoptimaliseerde content


Het maken en updaten van de content op je website valt onder contentmarketing en dat is de dag van vandaag misschien wel de belangrijkste techniek om meer bezoekers naar je website te halen. Vaak wordt bij contentmarketing gedacht dat het hetzelfde is als adverteren, maar dat is zeker niet het geval. Je ziet contentmarketing het vaakst terug als blogs, nieuwsbrieven en social media. Het kan lastig zijn om tegen alle bedrijven op te spelen die ook gebruik maken van de hiervoor genoemde voorbeelden. Zolang jij waardevolle en originele content blijft plaatsen, hecht Google daar waarde aan en zul jij meer bezoekers op jouw website krijgen. De beste manier om meer verkeer naar je website te krijgen is door relevante pagina’s aan je website toe te voegen of bijvoorbeeld categorie pagina’s toe te voegen. Gebruik ook geen gekopieerde content zoals teksten en afbeeldingen of illustraties van Google, maar maak deze zelf.

Maak gebruik van de juiste zoekwoorden


Als je het hebt over zoekwoorden dan heb je het ook over zoekmachine marketing. Zoekmachine marketing ook wel search engine optimization (SEO) Is een uitstekende manier om meer traffic naar jouw website te krijgen. Het doel van SEO is om hoger in de organische zoekresultaten van Google te verschijnen. Dit doe je aan de hand van bepaalde relevante zoekwoorden. Een voordeel van SEO is dat het ten opzichte van SEA helemaal gratis is. Je hebt verschillende websites waarop je kunt bekijken welke zoekwoorden belangrijk zijn gerelateerd aan het product of de dienst die jij wilt verkopen. Deze woorden plaats je vervolgens in verschillende teksten die op jouw eigen website komen te staan. Wees hier wel voorzichtig mee, want Google heeft het door als je deze woorden te vaak gebruikt en dan zal jouw website dus als minder relevant worden gezien.

Zorg voor een snelle website

 

De snelheid van je website is heel belangrijk, maar wordt vaak onderschat. Als een pagina op je website 1 seconde vertraging  heeft met het laden, kan dat al zorgen voor 11% minder bezoekers op je pagina. Veel mensen verlaten een website zodra ze moeten wachten tot een pagina geladen is. Niet alleen helpt het voor meer bezoekers, maar ook Google ziet het als jij een snelle website hebt en zul je daarom weer hoger in de zoekresultaten plaatsen.

 

 

 

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën