Speeltjes om jouw man gek te maken

Speeltjes gebruiken in bed deed je misschien altijd al om zelf fijne ervaringen te hebben. Met sextoys voor vrouwen kan je echter nog heel veel meer. Zo kan je bijvoorbeeld ook jouw man er helemaal gek mee maken. Het is alleen belangrijk om te weten hoe je dat dan aanpakt en wat je ervoor moet gebruiken. Wanneer je dat weet, krijgt jullie seksleven een enorme impuls.

Het werk verdelen

Het grote voordeel van het gebruik van speeltjes is dat ze jou en jouw man het nodige werk uit handen nemen. Denk aan speeltjes die gericht zijn op masturbatie. Wanneer je die inzet, dan hebben jullie zelf de handen vrij. Waardoor jullie ook de nodige aandacht voor elkaar kunnen hebben. Vooral de man die meer aandacht heeft voor jou is natuurlijk erg fijn. Daarmee dicht je ook de orgasmekloof.

Een ervaring delen

Het andere grote voordeel van speeltjes is ook dat ze jullie dichter bij elkaar kunnen brengen. Doordat sommige speeltjes bijvoorbeeld zowel door mannen als door vrouwen te gebruiken zijn. Of doordat speeltjes gericht zijn op het gebruik met elkaar. Daardoor kunnen jullie ook veel meer ervaringen delen. Dat is ook wel heel aantrekkelijk. Het maakt het seksleven een stuk leuker en aantrekkelijker. Je ontdekt allebei hele nieuwe kanten van elkaar. Dat is ook heel belangrijk om het spannend te houden.

Laat hem keuzes maken

Er is heel veel op de markt te vinden. Wat je zelf fijn vindt of wil ontdekken, dat weet je natuurlijk wel. Het is aan de andere kant ook wel belangrijk dat je man er ook een fijnere tijd door heeft. Laat hem daarom ook een duit in het zakje doen. Ook hij mag keuzes maken over speeltjes die voor jou aantrekkelijk kunnen zijn. Het maakt het voor allebei een stuk leuker op die manier. Dat is wat je wil.

 

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën