Waar let je op bij het kopen van een wasdroger?

Het kopen van een wasdroger kan een lastige opgave zijn, daar er enorm veel keuze is. Echter zijn er een aantal goede punten om op te letten bij het kopen van een wasdroger. In dit blog lees je meer over deze punten, en ook of de droger helemaal nieuw of tweedehands moet zijn.

 

De belangrijkste punten

Het belangrijkste punt van de aanschaf van een nieuwe wasdroger, is hoe goed de droger droogt. Niet alleen t-shirts moeten droog worden, maar ook de dikke handdoeken en het beddengoed. Het belangrijkste is dan dat alles volledig droog wordt en niet slechts een gedeelte. Verder is het belangrijk om te kijken naar het energieverbruik. Een lager energieverbruik zie je weer terug in de energierekening. Een warmtepompdroger is het meest energiezuinig, maar ook hier zitten verschillen in.

 

Tot slot let je op de snelheid van het drogen. Er zitten hier verschillende voor- en nadelen aan. Een warmtepompdroger zorgt er voor dat de was met gemiddeld twee uur droger is. Het voordeel hier van is dat deze energiezuiniger is. De condens- en afvoerdrogers zijn over het algemeen een half uur eerder klaar, maar verbruiken wel meer energie.

 

Wasdroger b keus aanschaffen

Het eerste waar je misschien aan denkt, is om de wasdroger helemaal nieuw aan te schaffen. Echter kan het een aantrekkelijkere optie zijn om voor  keus witgoed te gaan. Bij Wasgigant.nl kun je diverse soorten witgoed kopen, waaronder een wasdroger b keus. Deze zijn nog nieuw maar hebben een krasje of een deukje dat is opgelopen bij het transport. Hierdoor is de prijs aanzienlijk lager.

 

Kijk op de website van Wasgigant.nl voor het huidige aanbod van witgoed en kies de wasdroger die het beste bij jouw eisen past. Jouw nieuwe droger wordt gratis bezorgd, en je betaalt pas bij de aflevering.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën