Tips voor een uniek, stijlvol huis

Een nieuw huis gekocht? Eindelijk je eigen plek? Of gewoon je huis een nieuwe look geven? In dit artikel zullen wij je een paar tips geven om je huis extra stijlvol én uniek te maken.

  1. Glas in lood deuren

Glas in lood deuren geven je woonruimte een extra bijzondere uitstraling. Hierbij kun je natuurlijk kiezen voor een glas in lood voordeur, maar ook glas in lood binnendeuren zijn erg mooi. Je ziet het vaak terugkomen in klassieke gebouwen, maar je kunt ze ook geheel aanpassen aan de stijl van jouw huis. Bij Edelglas kunt u terecht voor verschillende glas in lood producten, waaronder glas in lood deuren. Deze worden geheel naar wens en naar de stijl van jouw huis gemaakt. Er is voor ieder budget iets moois te creëren.

  1. Kies voor een bijzonder behang of muurverf

Tegenwoordig zijn er tal van mogelijkheden met betrekking tot behang en muurverf. Je kunt het zo gek niet bedenken of het bestaat. Ga bijvoorbeeld voor een behang met de bedrukking van stenen. Het behang lijkt tegenwoordig zo natuurlijk, dat het net lijkt of het een stenen muur betreft. Daarnaast kun je tegenwoordig ook muurverf kopen met bijvoorbeeld betonlook. Op deze manier creëer je een heel industriële look in je huis. Het is maar net waar je wensen en behoeften naar uit gaan.

  1. Speciale look in je keuken met een stijlvolle keuken achterwand

Ook in de keuken kun je een speciale look creëren. Dit doe je bijvoorbeeld door een glazen keuken achterwand te plaatsen. Deze zorgen voor een stijlvolle en moderne uitstraling in je keuken. Daarnaast bieden ze de voordelen dat ze krasvast, brandwerend en schok en stootbestendig zijn. Je kunt een glazen keuken achterwand geheel naar wens laten maken.

  1. DIY interieur accessoires

Er zijn tegenwoordig tal van websites met leuke ideeën voor DIY accessoires voor in huis. Je kunt de leukste dingen zelf creëren. Daarnaast heb je dan meteen de leukste en meest unieke accessoires om je huis mee in te richten. Je kunt hierbij bijvoorbeeld denken aan een zelfgemaakte plantenhangers, lampen of gerecyclede meubels.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën