Vergeet niet om ook eens je secretaresse te verwennen

Binnenkort is het weer secretaressedag, de dag om alle secretaresses nog eens extra in de bloemetjes te zetten. Iedere vrouw krijgt graag cadeautjes dus gebruik deze dag om niet enkel je secretaresse maar alle vrouwen eens te verwennen. Zoek je nog iets om te geven? Speciale cadeautips vrouw zijn onder andere producten van Rituals, een massage of een citytrip. Afhankelijk van het budget kan je een groot of kleiner cadeau kopen. Het gaat niet om wat je geeft maar meer om het principe dat je geeft. Wanneer je aan iemand denkt en deze persoon een kleinigheidje geeft zal het gebaar eens zoveel geapprecieerd worden als het cadeau zelf.

Maak duidelijk dat je het werk van de secretaresse waardeert

Vaak wordt de secretaresse beschouwt als het hulpje van de leidinggevende. Toch is dat absoluut niet zo, een secretaresse is veel meer dan enkel het hulpje. Een veel gebruikte uitdrukking is dat achter elke sterke man een nog sterkere vrouw staat. Vroeger meer als nu waren de leidinggevenden meestal mannen, vandaar deze uitspraak. Want net als de man thuis een sterke vrouw heeft, is dat op kantoor net hetzelfde. De secretaresse is de vrouw die ervoor zorgt dat het bedrijf kan zijn wat het nu is. Een goede tijdsplanning is zeer cruciaal, net als iemand die alle telefoontjes filtert zodat de werkgever zich kan bezighouden met wat echt belangrijk is. Daarnaast is de algemene administratie de taak waarmee de secretaresse zich het meest bezighoudt.

Iedereen verdient wel eens een pluim

Er hoeft niet altijd een speciale dag te zijn om de werknemers een pluim te geven. Da vinden ze ook bij Pluimen, de cadeauwinkel van Nederland voor iedereen die eens een pluim wil geven. Blijf op de hoogte van wat leuk is om te geven en personaliseer jouw cadeau. Een gepersonaliseerd cadeau zorgt automatisch voor een extra goed gevoel. Wanneer je een gepersonaliseerde boodschap aan het cadeau hangt zal dat langer blijven hangen in het geheugen. Zorg dat iedereen zich geapprecieerd voelt en maak van secretaressedag een moment om heel je team een grote pluim te geven voor hun harde werk.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën