Verwijder rimpels op een natuurlijke manier

In plaats van rimpels te bestrijden met dure crèmes, waarom probeert u deze door experts goedgekeurde natuurlijke remedies dan niet eens?

Rimpelcorrectie op natuurlijke wijze

Bij Sense huidverzorging kunt u rimpels verwijderen op natuurlijke wijze. Nadat het gebied verdoofd is met een crème wordt de rimpel met een heel fijn naaldje losgemaakt met een zogenaamde microprobe. Door deze stimulatie gaat uw huid zelf nieuwe collagene vezels aanmaken. Dit lichaamseigen collageen vult op een natuurlijke wijze de rimpel of het diepere gelegen litteken op. Dit proces verloopt stapsgewijs en op geheel natuurlijke wijze. Rimpels verwijderen zonder botox is dus mogelijk!

Eiwitten

Klop meerdere eiwitten in een kleine kom. Masseer op je huid, laat het minstens 15 minuten zitten en drogen. Spoel af met warm water en laat de natuurlijke B-vitamines en rijke vitamine E hun verjongende magie werken. Eiwitten zijn rijk aan eiwitten die de huid bedekken om een ​​beschermende afdichting te vormen. Het kan de huid helpen hydrateren, kalmeren en kalmeren. Toch waarschuwt hij dat elk voordeel dat ze geven bij de behandeling van rimpels waarschijnlijk bescheiden en tijdelijk zal zijn. Om rimpels te voorkomen, vergeet niet om elke dag een zonnebrandcrème met een SPF van minimaal 30 te dragen. De schadelijke UV-stralen van de zon kunnen veroudering versnellen en rimpels veroorzaken. Sla ook zonnebanken over.

Olijfolie

Natuurlijke olijfolie kan je huid helpen zacht en soepel te blijven. Masseer zachtjes een paar druppels op je gezicht voor het slapengaan en spoel af met een zachte handdoek. Je wordt wakker met een huid die er zacht en gezond . Olijfolie is geweldig voor de huid als vochtinbrenger. Het zit ook vol met ontstekingsremmende omega-3 vetzuren, wat goed is voor de huid. Als u vettig of vatbaar voor acne bent, praat dan met uw dermatoloog voordat u een op olie gebaseerd product op uw huid aanbrengt.

Massage

Gebruik een paar minuten uw favoriete zachte lotion om uw gezicht te masseren met een stevige maar zachte aanraking. Concentreer je op probleemgebieden zoals je nek, onder je ogen en je voorhoofd. Gezichtsmassage kan de bloedtoevoer naar de huid en de levering van zuurstof en voedingsstoffen helpen verbeteren. Het kan ook helpen de lymfedrainage van vocht te verbeteren, wat kan leiden tot wallen in het gezicht en onder de ogen.

Fruit en groenten

Vers fruit en groenten gevuld met vitamine A en C helpen je huid voller te maken en het van binnenuit te laten gloeien. Verse groenten en fruit behoren tot de beste huidvriendelijke voedingsmiddelen. Hun verscheidenheid aan antioxidanten is geweldig om oxidatie en vrije radicalen te bestrijden. Maar resultaten komen niet van de ene op de andere dag.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën