Waar bestel ik Ben & Jerry´s ijs?

Lekker onderuitgezakt op de bank, dekentje erbij, een goede film.. je kent het wel. Het enige wat nog ontbreekt is een grote bak Ben en Jerry. Maar laat je die nu vergeten zijn te halen bij de supermarkt. Of je favoriete smaak was uitverkocht. En nu sta je voor een lege vriezer te kijken. Dit soort situaties wil je natuurlijk ten alle tijden voorkomen, dus het beste zorg je ervoor dat je altijd een voorraad in huis hebt. Zo sta je nooit meer met lege handen te kijken. Maar waar bestel je Ben en Jerry?

Languit op de bank of bed je ijs bestellen

IJs bestellen doe je gewoon languit op de bank. Dit kan namelijk eenvoudig online op de website van IJs express. Naast alle smaken Ben en Jerry in verschillende grootte, vind je hier ook een heleboel andere lekkernijen voor in jouw vriezer zoals de ijsjes van Ola of Häagen-Dazs. Je kunt de verpakkingen groot inslaan, waardoor jij nooit meer voor een lege koelkast zal staan. IJs express levert door heel Nederland en de levering duurt doorgaans 3 tot 5 werkdagen. Als je voor meer dan 250 euro aan ijs besteld, dan is je verzending gratis.

Geef een ijsfeestje met je dierbaren

IJs express geeft je ook de mogelijkheid om een ijsfeestje te houden met je collega´s, op een festival, beurs, bruiloft en nog een hoop andere sociale aangelegenheden waar een lekkere verfrissing in de vorm van een ijsje zeker gewenst is. Deze ijsfestijnen zijn volledig op maat gemaakt, voor elk budget geschikt en tevens altijd en overal mogelijk. In dit geval bezorgen zij jou en jouw gezelschap zoveel ijs als je maar wil. Inclusief een vriezer om het in te bewaren, mocht dit nodig zijn. Een prijsofferte maak je zelf eenvoudig online op de website van IJs express.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën