Waarom Ibiza jouw volgende vakantiebestemming moet zijn

Waarom Ibiza jouw volgende vakantiebestemming moet zijn

Op maar een paar uurtjes vliegen van ons koude kikkerlandje ligt een werkelijk tropisch, idyllisch eiland, omringd door kraakhelder water en vol prachtige natuur en mooie plaatsjes. Ik heb het natuurlijk over Ibiza. Een populaire vakantiebestemming voor veel Nederlanders. En terecht! Het is een enorm veelzijdig eiland en dit is wat je er allemaal kunt doen.

Langzaam verkennen

Ibiza is een prachtig eiland waar je het liefst zoveel mogelijk van wil ontdekken. Het maakt eigenlijk niet uit welk willekeurig punt je aanwijst op de kaart, je vindt er vast iets moois. De leukste manieren om dit te ontdekken zijn door een scooter huren Ibiza of een fiets huren Ibiza. Op deze manieren kun je wat verder reizen, maar heb je alle tijd om tijdens de reis tussen bestemmingen alles goed in je op te nemen. Het eiland is zo mooi, je wil niet zomaar overal voorbijrazen. Je bent op vakantie dus je hoeft niet te haasten.

Feesten en ontspannen

Ibiza is natuurlijk heel erg bekend als party eiland. De populairste party plekken op Ibiza zijn San Antonio, Ibiza-stad en Platja d’en Bossa. Hier worden alle grote feesten gegeven met bekende artiesten. Er zijn in deze plaatsen verschillende clubs om ’s nachts helemaal in los te gaan en kleinere barretjes om de avond in te beginnen. Na zo’n nacht feesten kun je heerlijk ontspannen op een van de vele prachtige stranden die Ibiza rijk is.

Wandelen en genieten van de natuur

Als feesten, stranden en leuke steden nog niet genoeg reden is om dit eiland te bezoeken dan kan de natuur je misschien overhalen. Ibiza is ook een perfecte bestemming om sportieve of ontspannende hikes te maken. Een van de bekendste plekken draait om Es Vedra. Es Vedra zelf is een rotseiland naast Ibiza. Je mag niet op het eiland zelf omdat het in een beschermd natuurreservaat ligt, maar naast erlangs varen met een boot kun je dit eiland op veel mooie uitzichtpunten goed bekijken vanaf Ibiza.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën