Samen op reis met een aangenaam persoon? Companionship maakt het mogelijk

Houd je van reizen, maar heb je op het moment geen levenspartner? Dan is het prettig om toch samen met een aangenaam persoon op pad te gaan. Reizen levert immers allerlei mooie herinneringen op, zorgt voor nieuwe ervaringen en geeft dimensie aan het leven. Je kunt bijvoorbeeld samen gaan wandelen door de natuur, musea bezoeken of op een dinner date gaan in een sfeervol restaurant. Het is mogelijk er samen een dag op uit te trekken, een weekend weg te gaan of wellicht zelfs samen een week lang op vakantie te gaan. Zo kun je samen genieten, mooie indrukken opdoen en daarover van gedachten wisselen. Het innovatieve online bemiddelingsplatform Companionship maakt dit allemaal mogelijk. Companionship speelt in op de groeiende behoefte aan contact, verbinding en affectie en is er voor mensen van veertig-plus. 

 

De companions – ofwel elegante gezelschapsdames en charmante gezelschapsheren – bieden excellent reisgezelschap. Samen reizen, gesprekken op niveau voeren en verbinding maken met een aantrekkelijke man of vrouw, is dus ook mogelijk als je geen vaste relatie hebt.

 

Reisgezelschap op niveau

In een tijdperk waarin nieuwe initiatieven en ideeën de gevestigde orde niet alleen verrijken maar ook herijken, biedt Companionship een eigentijds bemiddelingsplatform. Dit platform richt zich op de vragers (ook wel members genoemd) en de aanbieders van gezelschapsdiensten. De dames en heren die deze diensten via Companionship aanbieden worden ‘companions’ genoemd. Reisgezelschap op niveau is een van de hoogwaardige diensten die zij aanbieden. Verheug jij je erop om samen met een van deze gedistingeerde, vriendelijke en intelligente mensen op reis te gaan? Op de mooie website van Companionship maak je kennis met de companions door hun foto’s te bekijken en hun profielen te lezen. Iedere companion is empathisch, discreet en open minded, is sociaal ingesteld en heeft een brede interesse. Ook kunnen zij goed luisteren en een gesprek op gang houden. Precies zoals je van high class companions die reisgezelschap op niveau aanbieden mag verwachten. 

 

Bruisende stedentrips 

Samen met een elegante companion is het mogelijk om dynamische gelegenheden en schitterende bestemmingen te bezoeken. Je kunt daarbij denken aan een stedentrip, een weekendje weg, het bezoeken van een spa & wellness, een culinair event of een wijnproeverij. Vanzelfsprekend zijn er in Amsterdam tal van prachtige musea te vinden, waaronder het Stedelijk Museum Amsterdam, Hermitage, Foam, het Van Gogh Museum, het Rijksmuseum en Museum Het Rembrandthuis. Wil je samen met een high class chaperon van Companionship een bezoek brengen aan Den Haag? In de Hofstad kun je onder andere de iconische werken van het Fotomuseum Den Haag, de unieke schilderijen van het Mauritshuis en de indrukwekkende collecties van Kunstmuseum Den Haag bewonderen. Zoek je reisgezelschap op niveau voor een bruisende dag in Rotterdam? Dan zijn Kunsthal Rotterdam, het Museum Boijmans Van Beuningen en het Maritiem Museum fijne opties. 

 

Eigentijds online bemiddelingsplatform 

Passend en aangenaam reisgezelschap vinden is een kunst. De companions van het excellente online bemiddelingsplatform Companionship voorzien daarin. Wil je graag op reis met een elegante gezelschapsdame of charmante gezelschapsheer of zoek je een andere vorm van gezelschap op niveau? Op de website vind je meer informatie over het zeer brede scala aan mogelijkheden. 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën