Waarom zou je een zonnebankcrème gebruiken?

Australian Gold Deviously Black crème bevat speciale ingrediënten die u een nog dieper bruiningsresultaat kunnen geven. Wanneer u een crème voor onder de zonnebank gebruikt, krijgt u 40% meer bruining en begint de bruining na 2 – 4 minuten in plaats van 6 – 8 minuten.

 

Er zijn ook ingrediënten toegevoegd aan alle producten die het huidverouderingsproces tegengaan, maar niet in alle producten in dezelfde mate. Wilt u een luxe product dat echt gericht is op anti-veroudering? Dan moet je Australian Gold Deviously Black hebben.

 

Onder de zonnebank droogt de huid uit en is de droge huid ook veel kwetsbaarder en vatbaarder voor zonnebrand. Dit is wat u wilt voorkomen. De Australian Gold Deviously Black crème zorgt ervoor dat de vochtbalans van uw huid behouden blijft. Dit is het belangrijkste aspect van het gebruik van een crème onder een zonnebank. De Australian Gold Deviously Black (vitaminen, voedende oliën en absint extracten) zuivert, herstelt, hydrateert en verzorgt de huid. De ‘Skin Softeners’ (o.a. Aloë Vera en shea butter) geven je huid een gezonde veerkrachtige uitstraling en hennepzaadolie conditioneert de huid, houdt het vochtgehalte op peil en zorgt voor een kleur die langer blijft.

 

Aftersun en moisturizer

 

Naast het zonnebaden is het ook heel belangrijk om goed voor je huid te zorgen. Het is daarom erg belangrijk om naast zonnebank crème ook after sun en moisturizer te gebruiken. Australian Gold ‘Soothing Aloe After Sun Gel’ is ideaal als na een dagje zon je huid licht verbrand of geïrriteerd is. Verkoelt, verfrist en verzacht. Bevat o.a. Aloë Vera, groene thee en Acacia extract en vitamine C en E.

Australian Gold ‘Forever After’ is de meest verkochte aftersun en wordt ook veel gebruikt als bodylotion en dagelijkse moisturizer. Bevat o.a. CoQ10 om lijntjes en rimpeltjes te bestrijden en een krachtige bruinverlenger. Dit kan dus gebruikt worden als after sun en als moisturizer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën