Wat gaat er in de toekomst veranderen in de telefoonbranche?

De toekomst van telefoons

Ben jij benieuwd wat er in de toekomst gaat veranderen in de telefoonbranche? Misschien ben jij een echte telefoonfreak, staat de Motorola edge 20 lite hoog op je verlanglijstje en wil je alles weten over de nieuwste telefoons. Wij vertellen je in dit artikel welke trends er in de toekomst in de telefoonbranche verwacht worden. Lees snel verder en ontdek wat er in de toekomst in de telefoonbranche zal veranderen.

Opvouwbare smartphones

De opvouwbare telefoons werden het afgelopen jaar al gezien. Aanvankelijk ervaarden deze modellen wat problemen, waardoor de eerste release van de opvouwbare telefoon werd uitgesteld. Zo viel de hardware tegen in opzichte van de prijs die je voor de telefoon betaalde. Deze problemen zijn inmiddels opgelost, waarna er diverse opvouwbare telefoons op de markt kwamen. Denk aan de Galaxy Z Fold 2, die over extra dun glas beschikt en licht buigbaar is. Opvouwbare telefoons doen zowel dienst als smartphone en tablet. Deze telefoons zullen naar verwachting dan ook aan populariteit winnen in de toekomst en steeds betaalbaarder worden. Hierbij zal ook de hardware stukken beter zijn.

Argumented reality

Met Argumented reality wordt ook wel toegevoegde werkelijkheid bedoelt. Dit is al eens toegepast in het populaire spel Pokemon Go. Via een camera kon je een virtuele Pokemon zien op de plek waar je bijvoorbeeld aan het wandelen was. Op een iphone 8 refurbished kun je nog steeds van dit soort spellen via argumented reality genieten en dit zal dan ook steeds populairder worden.

De rollable phone

Ook de rollable phone is de telefoon van de toekomst. Hierbij bedien je de telefoon via het uitschuifbare display. Via een enkele schuifbeweging over het frame, kan het uittrek proces in gang gezet worden. Een enkel nadeel van deze telefoons op dit moment is dat de prijs hiervan nog vrij hoog is. Ook zorgt deze hoge kostprijs ook voor een veel hogere verkoopprijs, waardoor de telefoon nog niet is uitgebracht.

5G

Ook 5G is het helemaal in de telefoonbranche. 5G is de opvolger van 4G en daarmee de nieuwste generatie van het mobiele netwerker. Internetten kun je nog sneller doen met 5G. Ook slechte verbinding op drukke plekken waar je met 4G veel last van hebt, is opgelost met 5G internet. Het eerste 5G netwerk van Nederland is in april 2020 aangezet, waarna er velen volgden.

Over welke ontwikkeling ben jij het meest enthousiast?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën