Een beugel BH is een echte musthave in jouw lingerielade!

Voorgevormde BH’s, balconette BH’s en hartvorm BH’s; de keuze is enorm! Een van de populairste BH modellen is de beugel BH. Helemaal niet gek, want de beugel BH is enorm trendy en biedt een goede ondersteuning aan de borsten. Wil jij graag een BH met Beugel kopen? In samenwerking met Annadiva hebben wij vijf redenen opgesomd waarom een BH met beugel kopen een heel goed idee is! De perfecte aanvulling op jouw collectie!

Een BH met beugel biedt goede ondersteuning

Een beugel BH ondersteunt de borsten middels een beugel onder de cups. Dit zijn twee halfronde beugels in een dun formaat. De beugels worden in de stof gestikt aan de onderkant van de twee cups. Deze beugels onder de cups zorgen voor een optimale ondersteuning van de borst. Tevens zorgt de beugel voor een ronde vorming van de borsten. Ideaal toch!?

Een BH met beugel kan worden gedragen door iedere vrouw

Een beugel BH is geschikt voor iedere vrouw; of je nou een kleine of grote cupmaat hebt, met de beugel BH zit je altijd goed. Zoals je eerder hebt kunnen lezen biedt de beugel steun aan de borst, dit is voornamelijk bij vrouwen met een grote cup belangrijk. De borsten van vrouwen met een grotere cupmaat zullen namelijk meer schudden wanneer zij lopen, waardoor het extra belangrijk is dat zij voldoende steun halen uit een BH. Een beugel BH kan echter ook prima gedragen worden door vrouwen met een kleinere cupmaat. Wel is het erg belangrijk dat vrouwen de juist BH maat dragen, in zowel cup als omvang. Alleen een BH die goed aansluit biedt de beste ondersteuning.

Vrijwel elk merk heeft een beugel BH in haar collectie

Yay! Als jij fan bent van de beugel BH dan hebben wij heel goed nieuws; bijna elk lingeriemerk heeft wel een beugel BH in haar collectie. Van PrimaDonna tot Marie Jo, Annadiva en Marlies Dekkers. Al deze merken hebben volop keuze in beugel BH’s. Ga jij liever voor een voorgevormde BH met beugel of is een niet voorgevormde BH met beugel meer jouw ding? De keuze is aan jou!

De beugel BH is gemakkelijk te combineren

Een BH met beugel komt voor in allerlei kleuren en printjes, de kans dat jij al een passend slipje in jouw lade hebt liggen is dus groot! Heb je dat niet? No Problem. Bij vrijwel elke beugel BH is een passend slipje te koop. Super leuk, want zeg nou zelf; een matchend setje is toch iets dat elke vrouw wil.

Een sport BH met beugel is perfect voor vrouwen met een grotere cupmaat

De laatste jaren worden er steeds meer sport BH’s met beugel gelanceerd. Ideaal voor vrouwen die hier de voorkeur aan geven. Met sporten is het extra belangrijk om je borsten de optimale ondersteuning en comfort te bieden. De beugels van een sport BH zijn vaak wat flexibeler dan bij een normale BH, zodat je ook tijdens het sporten optimaal comfort ervaart.

Hopelijk ben jij helemaal overtuigd en ligt die beugel BH snel in jouw lingerielade. Vergeet zeker niet de lingerieshops de komende tijd in de gaten te houden, want de nieuwe zomercollecties worden al gelanceerd! Hello beugel BH’s met vrolijke kleurtjes en leuke printjes!

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën