Wat zijn Rubber Base Nagels?

Het is een basislaag die flexibel is en mee buigt met de nagel. De Rubber Base is ontworpen om extra sterkte te geven aan schilferige, broze, dunne of splijtende nagels. Het wordt gebruikt als basisgel voor alle soorten gel- of acryltoepassingen. Rubber Base is waterafstotend – uitstekend geschikt voor cliënten die dagelijks met hun handen in het water werken of veel met hun handen werken.

GEZONDE & HOOGWAARDIGE INGREDIËNTEN: Deze nagelbehandelingsgel is een 100% niet-giftig, geurloos en veilig nagelproduct dat je wekenlang een onberispelijke slijtage en een blijvende nagellaklaag geeft.

ULTIEME NAGELBESCHERMING: Deze rubberen set aan de boven- en onderkant voorkomt effectief spanen en losraken, plus beschermt de decoratieve gelpolish coating tegen alle externe factoren.

GEMAKKELIJK TE GEBRUIKEN VOOR GLANZENDE NAGELS: Onze nagelbeschermingsset biedt een uniforme coating en is ontworpen voor eenvoudige toepassingen zonder rommelige verspreiding. Je nagels zullen glanzend zijn als nooit tevoren!

VOOR PROFESSIONELE OF AMATEUR NAGELCREATIES: De uitgebreide compatibiliteit met alle nagelpoeder maakt deze nagellakproducten perfect voor professioneel of doe-het-zelvers en nagels die er fantastisch uitzien!

ALLES INBEGREPEN VOOR UW BEHOEFTEN: deze 100% authentieke Kodi is een betrouwbaar product dat elke keer onvergelijkbare resultaten levert. De set van Ourtop en basislak bevat twee elegante zwarte matte flessen van 12 ml voor stijlvolle en indrukwekkende nail art!

Rubber Base Coat kan worden gebruikt als alternatieve Base Coat bij gebruik van heldere of sterk gepigmenteerde kleuren om ook vlekken op de natuurlijke nagel te voorkomen! Een bekende aanbieder van de Rubber Base is Urban Nails.

Dankzij de nieuwe technologie zijn ze zeer elastisch en flexibel, compenseren ze oneffenheden van het nagelbedoppervlak en corrigeren ze alle onvolkomenheden van de natuurlijke nagel. Ze voeden en versterken ook beschadigde nagels en vermenigvuldigen de glans van de kleurtint.

We garanderen extra sterke kleefeigenschappen, een lange levensduur van nagels zonder gaten en luchtbellen, zelfs in een dunne laag. Ze hebben een dichtere consistentie, zodat ze niet naar de cuticula stromen. De top-coat is ook elastisch en flexibel, maar ook met een hoge glans en een lange levensduur.

Toepassingsmethode:

Base & Builder is de basis- en bouwgel in één, maar deze fasen moeten afzonderlijk worden uitgevoerd. De basisfase wordt in een dunne laag op een voorgeruwde nagel aangebracht. Als tweede stap gebruiken we hetzelfde flesje en modelleren we de nagel lichtjes voor perfect modelleren zonder vijlen. Dit scheelt u een paar minuten werk en stof. 30 sec. Uitharden in UV / LED-lamp. Daarna kunnen we de kleur aanbrengen of op de natuurlijke plek laten staan. Breng als derde stap een flexibele en zeer glanzende top aan, hard uit in een UV / LED-lamp gedurende 60 seconden, veeg de effusie af en masseer als laatste verzorging de olie op de nagelriem.

Als je besluit om de nagel gewoon te versterken, breng dan een kleine hoeveelheid aan in twee dunne lagen. De rubber base is zeer flexibel en elastisch, waardoor de flexibiliteit van de nagel wordt overgenomen. Het resultaat is een langdurige manicure die door elke klant zal worden gewaardeerd.

De Rubber Base builder is gemaakt in drie basiskleuren. Helder, beige, roze en toplaag.

Rubber base builder clear is geschikt als ondergrond voor bouwmaterialen. Voor degenen onder u die van pure constructiegels houden, is dit een goede keuze.

Rubber base beige en roze zijn camouflagegels. Ze zijn geschikt voor zowel nagelversteviging als bedverlenging voor nagelmodellering.

Omdat het rubberbasisbouwsysteem op rubber is gebaseerd, gaat het uw nagelvijlen of dure frezen niet kapot.

En omdat het geen gevaarlijke stoffen en oplosmiddelen bevat, vernietigt het ook je nagels niet, integendeel het heeft een positief effect op de groei zelf.

Hoe de rubberbasisbouwer van de nagel te verwijderen?

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën