Welk telefoonhoesje kan jij het beste kiezen?

Telefoonhoesjes zijn erg belangrijk om jouw pas gekochte dure smartphone te beschermen. Daarnaast zorg je er met een hoesje voor dat jouw telefoon er origineel uitziet. Heb je net de nieuwe iPhone SE gekocht dan wil je natuurlijk jouw  smartphonehoesje iPhone SE 2020 . Er bestaan veel verschillende soorten telefoonhoesjes. Omdat de keuze zo groot is, kan het best moeilijk zijn om een goede keuze te maken. Door voordelen en functionaliteiten te noemen van verschillende hoesjes helpen we u een beetje bij uw keuze.

 

Bookcases

Een bookcase is – zoals de naam als zegt – als een boekje dat je open en dicht kunt slaan. Een bookcase als hoesje voor jouw smartphone kent grote voordelen. Deze case beschermt zowel de voor- als achterkant van jouw telefoon. Daarnaast is het een erg handig hoesje, omdat je jouw pasjes in de binnenkant van het hoesje kunt bewaren.

 

Flipcases

Een flipcase lijkt erg op een bookcase. Het verschil is dat een flipcase opent van boven naar beneden in tegensteling tot bij een bookcase. Sommige flipcases hebben net als bij de bookcases een handige standaard. Omdat een flipcase net als een bookcase jouw smartphone volledig omsluit is jouw telefoon optimaal beschermd tegen vallen, stoten en het verplaatsen.

 

Insteekhoesjes

Een insteekhoesje – ook wel pouch genoemd – is een stevig hoesje en is vaak gemaakt van leder. Het voordeel van deze hoesjes is dat ze vaak universeel zijn. Zodra je jouw mobiele telefoon in het hoesjes steekt, dan is jouw smartphone volledig beschermd. Veel insteekhoesjes hebben een trekkoord waarmee je jouw telefoon soepel in en uit het hoesje kan laten glijden.

 

 

Bumpers

Bumpers hebben als grote voordeel dat het als dik hoesje de zijkanten van de smartphone goed beschermt. Met dit hoesje kun je evengoed nog goed het design van jouw telefoon zien. Omdat de bumpers iets dikker zijn dan de zijkanten kan jouw telefoon ook goed tegen een stootje wanneer die op een plat oppervlak valt.

 

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Categorieën